ارایه یک نقشه راه مشخص برای ایجاد یک مجموعه فناورانه
معاون وزیر و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و رئیس جهاد دانشگاهی در نشست مشترک، راه های گسترش همکاری فناورانه دو مجموعه را بررسی کردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، محمدباقر عالی رییس هیات عامل ایدرو در این نشست، جهاددانشگاهی را یکی از داشتههای جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و گفت: هرجا نیاز باشد از تواناییهایی این نهاد بهرهمند میشویم و به شخصه در تجربهی اجرایی ربع قرن خود، از فعالیتهای جهاد دانشگاهی اطلاع دارم و از آن بهره بردهام.
محمد باقر عالی با اشاره به تکنولوژیهای نوین و اهمیت استارتآپها در این زمان، بیان کرد: کسبوکارهای نوپا باید به محیط رشد خود توجه کنند تا شکست نخورند.
عالی با استقبال از پیشنهاد رییس جهاددانشگاهی درباره ایده راهاندازی یک شرکت فناورانه گفت : با کلیات این ایده موافق و آماده تشکیل یک کمیته مشترک از همکاران دوطرف برای پیگیری آن هستیم؛ البته باید یک نقشهی راه کاملا مشخص و تقسیم وظایف شفاف با یک هویت حقوقی مناسب برای این طرح تعریف کرد.
رییس هیات عامل ایدرو ادامه داد: این ایده، برای سالی که مزین به نامگذاری رونق تولید است، ایده بسیار درستی است و در راستای حمایت از نهضت ساخت داخل و بستر فراهمشده کشور در این سال است.
معاون وزیر صمت با تاکید بر اینکه یکی از راهبردهای ایدرو توجه بیش از پیش به صنایع پیشرفته است ، افزود: در پروژهی دستیابی به دانش فنی غشای اسمز معکوس (ممبران) و طراحی سامانهی ارتباطات هوشمند خودرویی (CVT) نیز آمادهی ادامه همکاری با جهاددانشگاهی هستیم؛ در زمینه انعقاد تفاهمنامه و همکاری دو جانبه در شهرک کاوش نیز آمادگی خود را اعلام میکنیم.
رییس جهاددانشگاهی هم با بیان اینکه از گذشته دور با ایدرو در صنایع نوین و پیشرفته همکاری داشتهایم ؛ به الگوی شرکتهایی مانند زیمنس در دنیا اشاره کرد و ، گفت: باید از تجربههای موفق در دنیا برای ایجاد یک مجموعه بزرگ در زمینه فناورانه و تجاریسازی آن بهره ببریم؛ مجموعهای که خود تولید فناوری کند و نهادی فناورانه با ساختی صنعتی باشد.
حمیدرضا طیبی همچنین با تشریح زمینههای مختلف همکاری بین جهاددانشگاهی و ایدرو و اعلام آمادگی این نهاد برای همکاری گسترده تر با سازمان گسترش گفت : جهاد دانشگاهی فناوری سامانه ارتباطات هوشمند خودرویی را بومی سازی کرده است و از سال ۱۳۹۳ آماده تجاریسازی آن هستیم؛ اما این مساله نیاز به همراهی خودروسازان دارد که تا به امروز میسر نشده است و نیاز به حمایت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران دارد.
انتهای پیام/