«میهن صنعت» گزارش می دهد:

رشد قیمت نفت با نشانه هایی از کاهش صادرات نفت ایران

بهای نفت در روز سه شنبه به دنبال نشانه هایی در خصوص کاهش صادرات نفت ایران از ماه سپتامبر و پیش از اعمال تحریم های آمریکا علیه این کشور با افزایش مواجه شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، بهای نفت در روز سه شنبه به دنبال نشانه هایی در خصوص کاهش صادرات نفت ایران از ماه سپتامبر و پیش از اعمال تحریم های آمریکا علیه این کشور با افزایش مواجه شد.

شاخص بین المللی نفت خام برنت برای تحویل در ماه دسامبر با افزایش 27 سنت معادل 0.33 درصد به ازای هر بشکه نفت 81 دلار 5 سنت معامله شد و نفت وست تگزاس برای تحویل در نوامبر 12 سنت رشد داشته و به 71 دلار 9 سنت در هر بشکه رسید.

طبق گزارشات منتشر شده، صادرات نفت ایران به کشورهای ترکیه، چین و هند طی دو هفته نخست ماه اکتبر به میزان 1.33 میلیون بشکه در روز بوده که حدود 1.6 میلیون بشکه کاهش را تجربه کرده است.

صادرات نفت ایران در ماه آوریل و پیش از عقب نشینی دولت ترامپ از توافق هسته ای برجام حدود 2.5 میلیون بشکه در روز بوده است.

تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران از 4 نوامبر اعمال خواهد شد.

وینسنت هوانگ، تحلیل گر بازار در این خصوص عنوان کرد:«هنوز مشخص نیست که آمریکا در 4 نوامبر به دنبال کاهش صادرات نفت ایران به صفر و یا توقف کامل آن است.»

وی افزود، نفت خام برنت حدود 80 دلار و یا کمی بیشتر معامله می شود و قیمت نفت WTI بین رنج 70 تا 75 دلار در هر بشکه است.

علاوه براین، قیمت نفت خام در پی تنش های سیاسی خاورمیانه و ناپدیدشدن روزنامه نگار عربستانی در ترکیه تقویت شده است.

جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد عربستانی از دوم اکتبر، زمان ورود به کنسولگری عربستان سعودی در استانبول تاکنون ناپدید است و هیچگونه خبری از وی در دست نیست.

آنکارا معتقد است که این روزنامه نگار منتقد توسط ماموران ویژه عربستان سعودی به قتل رسیده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در در مراسم معارفه برات کاوانا قاضی دیوان عالی آمریکا نسبت به قتل این روزنامه نگار سعودی ابراز نگرانی کرده است این در حالی است که لیندسی گرهام سناتور ارشد جمهوری خواهان به شدت به عربستان سعودی هشدار داده است که در نوع خود بی سابقه بوده است.

خالد الفالح در "کنفرانس انرژی هند" سراویک در دهلی‌نو اظهار کرد: ما انتظار داریم و می‌خواهیم تلاشهای عربستان سعودی مورد تایید قرار گیرد. اختلالات عرضه به یک جاذب شوک نیاز دارند و این جاذب شوک تا حد زیادی، عربستان سعودی بوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=164205
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه