میهن صنعت:

این شهرها بیشترین بودجه مقابله با حوادث طبیعی را دارند+تصاویر

میهن صنعت: در این گزارش به بزرگترین شهرهای دنیا و میزان بودجه‌ای که برای حوادث طبیعی و غیرمترقبه در نظر گرفته‌شده، پرداخته شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میهن صنعت  با گرم شدن کره زمین، شهرهایی که در سواحل اقیانوس واقع شده‌اند و از شرایط جوی متفاوتی برخوردار هستند، بیشتر در معرض فجایع طبیعی قرار می‌گیرند. مقامات شهری برای مقابله با حوادث احتمالی که این شهرها را تهدید می‌کند، بودجه کلانی را برای حوادث غیرمترقبه تعیین می‌کنند. شهرهای بزرگ با توجه به درآمدی که دارند بودجه‌ای را در نظر می‌گیرند. این شهرها با ایجاد موقعیت‌های مختلف مانند گردشگری، ایجاد شهرک‌های صنعتی و تولیدی، بودجه موردنظر حوادث غیرمترقبه را تهیه می‌کنند. در این گزارش شهرهای بزرگ دنیا و میزان بودجه‌ای را که برای حوادث طبیعی و غیرمترقبه در نظر گرفته‌اند را مطالعه کنید.

"گوانجو"- 687 میلیون دلار در سال

 

گوانجو بزرگ‌ترین شهر در استان گوانگ دانگ است و جمعیتی بالغ به را 11 میلیون نفر دارد. این شهر در ساحل رود مروارید واقع‌شده و دسترسی مناسبی به دو قطب اقتصادی چین یعنی ماکائو و هنگ‌کنگ دارد. این شهر سالانه بخش زیادی از تولید ناخالص داخلی خود را صرف مقابله با حوادث طبیعی و خسارات ناشی از آن می‌کند. گوآنجو که چهارمین شهر بزرگ چین است با ساخت شهرک‌های صنعتی به بزرگ‌ترین مرکز تولید اقلام الکترونیکی و پوشاک تبدیل‌شده است. این شهر سالانه 687 میلیون دلار برای جلوگیری از نابودی هزینه می‌کند.

 

 

 

 

"میامی"- 672 میلیون دلار در سال

 

میامی از شهرهای ساحلی ایالت فلوریدای آمریکا است. یکی از اساتید جغرافیا در دانشگاه ایالتی فلوریدا در نظریه‌ای اظهار داشته که گرم شدن کره زمین و بالا آمدن آب اقیانوس می‌تواند موجودیت این شهر توریستی آمریکا را به خطر اندازد. این شهر سالانه 4 میلیون گردشگر دارد که بخش زیادی از درآمد و بودجه شهر را تأمین می‌کند.

 

 

 

 

"نیویورک"- 628 میلیون دلار در سال

 

نیویورک بزرگ‌ترین شهر ایالات‌متحده آمریکا با بیش از 8 میلیون جمعیت است. این شهر مرکز اقتصاد آمریکا و جهان است و تاکنون چندین بار طعمه طوفان‌های بزرگی همچون طوفان سندی شده است. نیویورک بودجه مبارزه با حوادث طبیعی و غیرمترقبه را از 0.08 درصد تولید ناخالص داخلی جبران می‌کند.

 

 

 

 

"نیواورلئان" – 507 میلیون دلار در سال

 

نیواورلئان از شهرهایی است که تقریباً درخطر هرگونه سیل و طوفان قرار دارد. این شهر سالانه 1.21 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف مقابله با فجایع طبیعی و حفاظت از شهر می‌کند. همین بودجه کلان موجب شده شهر نیواورلئان پس از فاجعه طوفان کاترینا به‌سرعت روند بازسازی خود را پیش گیرد.

 

 

 

 

"بمبئی" – 284 میلیون دلار در سال

 

بمبئی با 6 میلیون جمعیت ششمین شهر بزرگ جهان است که گفته می‌شود تا سال 2030 جمعیت آن به بیش از 28 میلیون نفر برسد. بمبئی در ساحل اقیانوس واقع‌شده و به طبع حفاظت از آن در برابر فجایع طبیعی بیشتر خواهد بود. هرسال 0.47 درصد تولید ناخالص داخلی این شهر صرف بودجه حوادث غیرمترقبه و طبیعی می‌شود.

 

 

 

 

"ناگویا"- 260 میلیون دلار در سال

ناگویا چهارمین شهر بزرگ ژاپن است که با بیش نفر در ساحل اقیانوس واقع‌شده است. این شهر یکی از قطب‌های خودروسازی ژاپن بوده و کمپانی تویوتا در آن واقع‌شده است. گران‌ترین شبکه مواجهه با حوادث طبیعی با توجه به وسعت شهر برای ناگویا است. این شهر 0.26 درصد تولید ناخالص داخلی خود را که مبلغی بالغ‌بر 260 میلیون دلار است را برای مقابله با حوادث طبیعی سونامی و زلزله اختصاص داده است.

 

"تامپا" 244 میلیون دلار در سال

 

این شهر ساحلی ایالات فلوریدا 0.26 درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف مقابله با حوادث طبیعی می‌کند. تامپا در ساحل اقیانوس قرار دارد و همانند میامی در معرض خطر طوفان، سیل و سونامی است. جمعیت این شهر از سال 2000 تا کنون 15 درصد افزایش داشته است که همین موجب بیشتر شدن بودجه حوادث طبیعی شد. تامپا با 350 هزار نفر از بزرگ‌ترین مراکز تفریحی و گردشگری در جهان است.

 

 

 

 

"بوستون" – 237 میلیون دلار در سال

 

بوستون از شهرهای سردسیر است. در فوریه 2015 میزان بارش برف در این شهر به 600 سانتی‌متر رسید. بوستون برای مقابله با عوامل طبیعی که این شهر را تحت تأثیر قرار می‌دهد، سالانه 0.13 درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف می‌کند که مبلغی بیش از 237 میلیون دلار در سال است.

 

 

 

 

"شن زن"- 169 میلیون دلار در سال

 

این شهر چین همواره با طغیان رودخانه، سیلاب و طوفان همراه تهدید می‌شود. شن زن درآمد خود را از طریق شهرک‌های صنعتی کسب می‌کند و 0.38 درصد تولید ناخالص داخلی خود را برای مواجهه با حوادث این‌ چنینی اختصاص داده است.

 

 

 

 

"اوزاکا"- 120 میلیون دلار در سال

 

اوزاکا سومین شهر بزرگ ژاپن است که بیش از 2.5 میلیون نفر جمعیت دارد. این شهر اولین پایتخت ژاپن و محل استقرار پادشاه این کشور است بنابراین حداقل بودجه‌ای که برای مقابله با حوادث طبیعی اختصاص داده‌شده 120 میلیون دلار است که 0.03 درصد تولید ناخالص داخلی این شهر را تشکیل می‌دهد.

 

 

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=71965
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه