میهن صنعت :

بیاتیان: ضعف بانک مرکزی درنظارت بر شرکتهای لیزینگ هزینه زیادی روی دست مردم گذاشت

میهن صنعت : نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: نظارت بانک مرکزی بر فعالیت شرکتهای لیزینگ ضعیف است و همین ضعف درنظارت هزینه زیادی را بر روی دست مردم و نهادهای نظارتی مثل قوه قضاییه و مجلس و سازمان بازرسی گذاشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، محمد بیاتیان درباره نحوه فعالیت شرکتهای لیزینگ و نظارت مجلس، گفت: کمیسیون هنوز موضوع نحوه فعالیت شرکتهای لیزینگ و بعضا تخلفات آنها را بررسی نکرده است.

به گزارش ایران اکونا، نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: بهتر است که شرکتهای لیزینگ خودرو تحت نظارت خودروسازان باشد نه بانک مرکزی یا نهاد دیگری.

وی در ادامه به ارزیابی عملکرد این شرکتها پرداخت و گفت: این شرکتها غیراز اینکه ناامن هستند و واقعی بودن فعالیت آنها مشخص نیست سود تسهیلات بالایی را هم از مردم دریافت می کنند.

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در هفته جاری درباره نحوه فعالیت شرکتهای خودروساز با وزیر صنایع و معادن گفت و گو و سوال خواهم کرد و از او خواهم خواست تا به عنوان عضوی از دولت مشکلات لیزینگ ها را در دولت مطرح کند تا سازوکار مناسبی برای فعالیت آنها تدبیر شود.

بیاتیان گفت: با توجه به اینکه شرکتهای خودرو ساز شخصیت حقوقی محکمی دارند و به نوعی دولتی هم هستند بهتر است که موضوع ارایه مجوز فعالیت لیزینگ و نظارت بر آنها را به خودروسازان بسپاریم.

به گفته نماینده مردم بیجار در مجلس نظارت بانک مرکزی بر فعالیت شرکتهای لیزینگ ضعیف است و همین ضعف درنظارت هزینه زیادی را بر روی دست مردم و نهادهای نظارتی مثل قوه قضاییه و مجلس  و سازمان بازرسی گذاشته است.

وی با تاکید بر ضرورت برطرف کردن خلا قانونی فعالیت لیزینگ ها و اینکه باید تحت نظارت خودروسازان باشند، گفت: اگر شرکتهای لیزینگ خودرو تحت نظارت خودروسازان باشند مردم بیشتر به فعالیت آنها اعتماد می کنند.

گفتنی است فعالیت غیرقانونی برخی شرکتها درقالب لیزینگ هراز چند گاهی خبرساز می شود و شاهد خسارت میلیاردی این شرکتها به مردم هستیم. مهر ماه سال جاری جمعی از مالباختگان یکی از همین شرکتهای لیزینگ به نام نگین خودرو آفتاب با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی فوری به پرونده شکایت و همچنین جلوگیری از تضییع حقوق خود شدند.مالباختگان اعلام کردند که این شرکت از بابت هر قرارداد 100 میلیون ریال از متقاضیان دریافت و در هنگام عقد قرارداد 35 روز کاری را به عنوان موعد تحویل خودرو مشخص کرده است  که حتی با گذشت بیش از یک سال از عقد قرارداد خودرویی تحویل نداده است.

براساس اخبار منتشره تاکنون بیش از 1400 نفر از این شرکت شکایت کرده اند و مبلغ ودیعه ای که مدیران این شرکت دریافت کرده اند 16 میلیارد تومان است.
لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=64977
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه