میهن صنعت:

توصیه‌هایی برای خرید مواد غذایی مفید برای سلامت قلب

میهن صنعت: غذاهایی با حداقل چربی ترانس و اشباع را انتخاب کنید. از غذاهای سرخ شده، گوشت‌های پرچرب، کیک‌ها، کلوچه‌ها و شیرینی خامه‌ای که چربی بالا دارند دوری کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»،  فیبر بیشتری مصرف کنید. فیبر در سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل و حبوبات وجود دارد.

– میوه‌ها و سبزی‌هایی با رنگ‌های متنوع انتخاب کنید.

– میوه‌های فصل را انتخاب کنید تا در هزینه‌ها صرفه جویی شود.

– سبزی‌های تازه و متنوع مانند گوجه فرنگی، کلم، بروکلی، اسفناج و سبزی‌های برگی سبز برای سالاد انتخاب کنید.

– به جای کنسرو سبزیجات که معمولا حاوی نمک بالایی هستند سبزی‌های تازه را انتخاب کنید و یا از نوع کم نمک این کنسروها استفاده کنید.

– سعی کنید همیشه از سبزی‌های تازه استفاده کنید. در صورت انتخاب سبزی‌های یخ زده، نوع کم نمک آنها را خریداری کنید.

– از آب میوه‌های طبیعی و خانگی به جای نوشیدنی‌های صنعتی استفاده کنید.

– از خشکبار و برگه میوه‌ها به عنوان میان وعده‌ استفاده کنید.

– روزانه لبنیات را در برنامه غذایی خود و خانواده قرار داده و ترجیحا از شیر، پنیر و ماست بدون چربی یا کم چرب استفاده کنید.

– به دنبال غلات کامل (ماکارونی، سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای و …) با مطالعه برچسب محصولات باشید.

– نان‌های سبوس‌دار مصرف کنید.

– ماکارونی‌های غنی شده با فیبر را انتخاب کنید.

– جو، بلغور و سایر غلات سبوس‌دار را به نوع بدون سبوس آن ترجیح دهید.

– در خرید گوشت، انواع چربی گرفته یا کم چرب‌تر را انتخاب کنید.

– در صورت استفاده از انواع مغزها (پسته، بادام، گردو، فندق، بادام زمینی) نوع بی‌نمک و بو نداده را انتخاب کنید.

– در بیماران قلبی، دیابتی، چاق و افرادی که فشار خون بالا یا چربی خون بالا دارند مصرف حداکثر 3 عدد زرده تخم مرغ در هفته مناسب است، سایر افراد می‌توانند یک تخم مرغ در روز مصرف کنند. کلیه افراد می‌توانند یک سفیده کامل تخم مرغ در روز مصرف کنند.

– عدس، لوبیا و سایر حبوبات را به عنوان پروتئین گیاهی و حاوی فیبر انتخاب کنید.

– روغن‌های بدون ترانس یا با ترانس کمتر را انتخاب کنید.

– روغن‌های گیاهی (کانولا، روغن زیتون و …) را به جای روغن‌های حیوانی انتخاب کنید.

– در صورت دسترسی، روغن‌های اسپری را انتخاب کنید یا از ابزار اسپری روغن برای مصرف روغن استفاده کنید.

– سس‌ها و طعم دهنده‌های سالاد فاقد چربی یا با چربی کم را انتخاب کنید.

– چربی‌های اشباع را از غذاهای خود حذف کنید و در جستجوی محصولات بدون ترانس یا با ترانس حداکثر 10 درصد باشید.

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=37212
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه