رييس موسسه مطالعات بازرگاني :

دريافت جايزه ملي لجستيك بهره وري را افزايش مي دهد

میهن صنعت : رييس موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني جايزه ملي لجستيك را در افزايش بهره وري و كاهش قيمت تمام شده بنگاه ها موثر دانست.

به گزارش میهن صنعت رييس موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني جايزه ملي لجستيك را در افزايش بهره وري و كاهش قيمت تمام شده بنگاه ها موثر دانست.

به گزارش شاتا  مهدي فتح اله  با بيان اينكه اين جايزه سبب افزايش چاپكي زنجيره هاي تامين مي شود افزود: جايزه ملي لجستيك سبب افزايش رضايت ملي، الگوسازي در راستاي افزايش توانمندي لجستيكي صنايع مختلف و تقدير و تشويق واحدهاي صنعتي و خدماتي برتر مي شود.
وي اظهار كرد: وضعيت كنوني فضاي كسب‌وكار كشورمان و همچنين تاثير مستقيم و سهم قابل توجه هزينه‌هاي لجستيكي بر قيمت تمام‌شده محصول كه در برخي صنايع تا 30 درصد از هزينه‌هاي تحويل را شامل مي‌شود؛ باعث اهميت يافتن بيش از پيش موضوع لجستيك براي صاحبان بنگاههاي اقتصادي در كشورمان، به‌خصوص پس از هدفمند شدن يارانه‌ها و مطرح شدن نهضت كاهش قيمت تمام‌شده، شده است.
رييس موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني بر تدبير و تصميم‌سازي براي بهبود عملكرد لجستيكي در كشور تاكيد كرد و افزود: نياز صنايع و كسب‌وكارهاي مختلف به برگزاري جايزه‌اي تحت عنوان "جايزه ملي لجستيك" به‌عنوان يكي از راهكارهاي بهبود عملكرد لجستيكي و ايجاد رقابت سالم بين بنگاههاي اقتصادي كاملا احساس مي‌شود.
وي، هدف از اعطاي "جايزه ملي لجستيك" را تشويق و هدايت واحدهاي صنعتي و خدماتي كشور براي حركت در مسير تعالي فعاليت هاي لجستيكي عنوان كرد و گفت: اين جهت‌گيري در نهايت منجر به افزايش بهره‌وري ، كاهش قيمت تمام‌شده  و… مي شود.
دبير علمي پنجمين كنفرانس ملي و سومين كنفرانس بين المللي لجستيك و زنجيره تامين، لجستيك را يكي از مهمترين فعاليت هاي پشتيبان اقتصاد و تجارت كشورها دانست و گفت: كمتر فعاليت اقتصادي و تجاري يافت مي شود كه متكي بر فعاليت هاي لجستيكي چون حمل ونقل، ذخيره سازي، توزيع، تامين و … نباشد.
وي ادامه داد: كارآمدي فعاليت هاي لجستيكي، يكي از عواملي است كه بهره وري در زمان و هزينه را براي بنگاه ها به دنبال خواهد داشت در اين راستا، تشويق و فرهنگ سازي براي بهبود مستمر و دستيابي به تعالي در حوزه لجستيك از جمله رويكردهاي ارتقاء لجستيك در سطح بنگاه ها،‌ سازمان ها و ساير نهادهاست.
فتح اله، اعطاي جوايز ملي و بين المللي لجستيكي را يكي از ابزارهاي تشويق و فرهنگ سازي عنوان كرد و افزود: اين جوايز همه ساله در قالب فراخوان، بنگاه ها و ساير نهادها و موسسات را تشويق مي‌كنند تا براي كسب جايزه در حوزه هاي مختلف تعريف شده با ديگر شركت كنندگان مسابقه به رقابت بپردازند.
 نخستين دوره جايزه ملي لجستيك و پنجمين كنفرانس ملي و سومين كنفرانس بين المللي لجستيك و زنجيره تامين در آذر ماه سال جاري از سوي انجمن لجستيك ايران با همكاري مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني برگزار مي شود.

 

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=5241
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه