روش هایی برای افزایش سرعت عملکرد گوشی های اندرویدی
گوشی های هوشمند اندرویدی در حال حاضر طرفداران بسیاری داشته و در میان سیستم عامل های موبایل تنها اندروید است که بیشترین کاربر را دارد. البته علت عمده این امر باز بودن سیستم عامل بوده و عمده کمپانی های تولیدکننده تلفن هوشمند نیز از این سیستم عامل برای تلفن هوشمند خود بهره می گیرند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، گوشی های هوشمند اندرویدی در حال حاضر طرفداران بسیاری داشته و در میان سیستم عامل های موبایل تنها اندروید است که بیشترین کاربر را دارد.
البته علت عمده این امر باز بودن سیستم عامل بوده و عمده کمپانی های تولیدکننده تلفن هوشمند نیز از این سیستم عامل برای تلفن هوشمند خود بهره می گیرند. تمامی این موارد موجب شده تا تعداد گوشی های اندرویدی به میلیاردها برسد. به هر حال گذشته محبوبیت و شایع بودن اسمارتفون های اندرویدی، این دسته از تلفن های هوشمند معایبی هم دارند و نباید آنها را گزینه های بی نقص دانست.
در این مطلب قصد داریم شما را با چهار روشی که کمک می کند سرعت عملکرد تلفن هوشمند اندرویدی خود را افزایش دهید، آشنا سازیم.
حذف فایل های اضافی
گوشیهای هوشمند به مرور زمان کند میشوند. این قضیه منشأ نرمافزاری داشته و هنگامی رخ میدهد که سیستمعامل و اپلیکیشنها به منابع بیشتری احتیاج داشته باشند. کمبود فضای ذخیرهسازی منجر به کاهش سرعت شده و در نتیجه یکی از راهحلهای پیشروی شما این است که با خالی کردن حافظه گوشی اندروید خود، سرعت آن را افزایش دهید.
شاید عجیب به نظر برسد، اما سرعت حافظههای حالت جامد همزمان با تکمیلشدن ظرفیت، کاهش مییابد. این قضیه بدان معنا است که یک گوشی با حافظه خالی از یک گوشی با حافظه پر، سرعت بیشتری خواهد داشت. مدت زمانی را صرف حذف اپلیکیشنهای اضافی کرده و تصاویر و ویدیوهای غیرضروری خود را نیز دور بیندازید. در این زمینه، استفاده از اپلیکیشن Google Photos باعث انتقال تصاویر و ویدیوهای شما به فضای ابری شده و در نتیجه فضای ذخیرهسازی گوشی شما افزایش مییابد.
در هنگام حذف فایلهای اضافی، میتوانید برنامههای سنگین، لانچرها و ویجتهای صفحه اصلی را حذف کرده و همچنین تصاویر پسزمینه زنده را نیز کنار بگذارید. به یاد داشته باشید که حتما گوشی خود را در حالت ذخیره باتری قرار داده تا اجرای اپلیکیشنهای پسزمینه نیز محدود شود. یکی دیگر از راهکارهای پیشروی شما این است که کش گوشی خود را پاک کرده و همچنین فایلهای مخفی بیفایده را نیز حذف نمایید.
اعمال تنظیمات کارخانه ای
اگر راهحل بالا نتوانست سرعت گوشی اندروید شما را افزایش دهد، آنگاه میتوانید گزینه بازگشت به تنظیمات کارخانه را امتحان کنید. این فرآیند چند دقیقه زمان برده و گوشی شما را به شرایط روز اول خود بازمیگرداند. اگر این راهکار نیز مشکلگشا نبود، آنگاه باید آماده خرید یک گجت جدید شوید.
با تهیه پشتیبان از فایلهای مهم خود شروع کنید. بهصورت خودکار در سرورهای گوگل از اکثر تنظیمات، حسابها، تصاویر و دادههای اپلیکیشنهای شما پشتیبان تهیه میشود. همچنان ما پیشنهاد میدهیم که از اطلاعات مهم خود بهصورت دستی پشتیبان تهیه کنید تا مشکلی در آینده پیش نیاید.
جهت بازگشت به تنظیمات کارخانه، اپلیکیشن Settings گوشی خود را اجرا کرده و سپس گزینه Backup and Reset را لمس کنید. گزینه «Factory Data Reset» را برگزیده، اخطار ظاهرشده را مطالعه و سپس گذرواژه خود را وارد کنید. اکنون گوشی شما وارد مرحله بازگشت به تنظیمات کارخانه میشود.
خرید یک گوشی هوشمند جدید
سعی کنید در صورت عدم داشتن یک راه درست، گوشی هوشمند اندرویدی جدیدی تهیه کنید. با خرید اسمارتفون تازه سرعت عمل بالایی را شاهد خواهید بود که در یک مدل قدیمی به ندرت مشاهده خواهد شد. بخصوص اینکه اگر تلفن هوشمند موردنظر پرچمدار هم نباشد.
پیشنهاد میکنیم که گوشی دست دوم خریداری نکنید، زیرا شاید آن نیز از مشکلات گوشی قدیمی شما رنج ببرد . در هر صورت اگر همچنان به این کار مصمم هستید، باید دستگاهی را خریداری کنید که حداکثر در طول یک سال پیش تولید شده باشد، زیرا نسبت به سایر گزینهها سرعت بیشتری خواهد داشت.
مهاجرت به سیستم عامل iOS
اگر مراحل موردنظر را سپری کردید اما فایده ای نداشت، بهترین راه مهاجرت به سیستم عامل iOS اپل است. این سیستم عامل کاملا بهینه بوده و مشکلات نرم افزاری به شدت کمتری نسبت به سیستم عامل اندروید دارد.
آیفونهای قدیمی همانند آیفون 8 هنوز هم بهروزرسانیهای iOSرا دریافت میکنند. گاهی اوقات این آپدیتهای نرمافزاری سرعت گوشیهای قدیمی این شرکت را افزایش داده و باعث میشوند تا کاربران این دستگاهها بتوانند اپلیکیشنهای جدید را بدون مواجه با مشکلات جدی، اجرا کنند. البته اگر مشکلات باتری نیز شما رنج میدهد، بهتر است که ابتدا باتری گوشی خود را تعویض کنید، زیرا یک باتری ضعیف میتواند سرعت سختافزار گوشی شما را نیز کاهش دهد.
انتهای پیام/