رئیس دانشگاه علم وصنعت:

صنعت وارداتی را همراه فناوری علمی آن بخرید

رئیس دانشگاه علم وصنعت با بیان این که در دوران تحریم توانستیم مقدار زیادی از نیازهای داخلی را از طریق پیشرفتهای علمی دانشگاهیان برطرف نمائیم گفت: بعد از رفع تحریها، صنعت که از خارج خریداری می‌شود حتما می بایست فناوری علمی آن نیز وارد شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»،رئیس دانشگاه علم وصنعت در سومین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی که صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد با بیان اینکه در زمان رفع تحریمها ما صراحتا گفتیم این امر می تواند تهدید برای کشور باشد گفت: محدودیتهای تحریم باعث رشد علمی دانشگاهها شد و توانستیم در دوران تحریم مقدار زیادی از نیازهای داخلی خود را از طریق پیشرفتهای علمی دانشگاهیان و دانشجویان برطرف نمائیم.

برخورداری در ادامه خطاب به دولتمردان بیان داشت اگر بعد از رفع تحریها، صنعت از خارج خریداری می‌شود حتما می بایست فناوری علمی آن نیز وارد شود و در اختیار دانشگاهها قراربگیرد و لازم است که فناوری علمی نیزازخارج کشور به داخل منتقل شود.

رئیس دانشگاه علم وصنعت برلزوم شکل گیری شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی و لزوم افزایش آن در کشور تاکید کرد و دراین باره از ورود دانشگاه علم وصنعت درزمینه اقتصاد سبز خبرداد وگفت دانشجویان دراین زمینه کارهای مهمی انجام داده اند.

در ادامه خاندوزی دبیرعلمی همایش سالانه اقتصاد مقاومتی به دو بعد سخت افزاری و نرم افزاری اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت در شوکهای اقتصادی هردو بعد ضرورت دارد و نیازش حس می‌شود اما آنچه در این همایش تاکید برآن است، بعد نرم افزاری می باشد که لازم است دانشگاههای علوم اجتماعی کشور از آن حمایت کنند.

وی درادامه به سه نوع نگاه به اقتصادمقاومتی اشاره کرد و گفت: بهترین نوع رویکرد به اقتصاد مقاومتی نگاه مستقل است که درآن تاکید بر رویکرد درون گرا است، بدین معنا که دانشگاههای معتبر تهران نیازهای اقتصادی کشور خود را تحلیل می کنند و دغدغه آنها  پیشرفت، توسعه، عدالت در ایران می باشد.

وی در ادامه به دو نوع نگاه دیگر به اقتصاد مقاومتی که به ترتیب صورتگرا و ترجمه گرا هستند اشاره کرد و گفت در نگاه ترجمه نگر عقیده بر اقتصاد تاب آور و رزیلینس است که نگاهی موسع به اقتصاد است. و نگاه صورتگرا عقیده بر ظاهر اقتصاد مقاومتی است که در این نگاه صرف نگاه به آمار و ارقام ظاهری اقتصاد مقاومتی بسنده می کند.

خاندوزی در ادامه به مطلوب بودن نگاه مستقل به اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت در دونوع نگاه دیگر یعنی ترجمه گرا وصورتگرا شاهد خلل و مشکل هستیم و این دو نوع نگاه برای ایران صلاحیت ندارد.

دبیرعلمی همایش اقتصاد مقاومتی به ارسال هشتاد مقاله به همایش اشاره کرد و افزود از این هشتاد اثر پنجاه اثر برگزدیده و وارد عرصه رقابت علمی شد وی همچنین نیز از ارسال سی و پنج رساله کارشناسی ارشد به همایش خبر داد./تسنیم/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=110243
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه