یک کارشناس اقتصادی در گفتگو با «میهن صنعت» عنوان کرد:

فرار سرمایه به دنبال اخذ مالیات از محل سپرده گذاری

کشوری که بانکها می توانند با جمع آوری وجوه آن را مدیریت کنند و آن در سمت و سوی اشتغال، صادرات و تولید بکار گیرد نباید ریسک کند چون هر تصمیمی روی سود و مالیات بانکها نقدینگی بانکها را نشانه می رود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، اخذ مالیات از محل سپرده گذاری موضوعی که به صورت جدی مطرح است. بدون شک اصلاح نظام بانکی و فاصله گرفتن با ساختار فعلی آن جزو ایدئولوژیک ترین تصمیمات چند دهه ی اخیر می تواند باشد.

اما با همه ی اینها نمی توان بدون داشتن پتانسیل و ظرفیت های لازم همه ی کارهای شدنی در اقتصاد را برای شرایط فعلی ممکن دانست. از این رو در ساختار شکننده ی اقتصادی برای هر تصمیمی آرای کارشناسانه لازم است که اگر فرصتی ایجاد نمی کند حداقل تهدید هم نباشد.

ابوذر ندیمی، کارشناس حوزه اقتصادی درباره ی این موضوع به خبرنگار میهن صنعت گفت: کشوری که بانکها می توانند با جمع آوری وجوه آن را مدیریت کنند و آن در سمت و سوی اشتغال، صادرات و تولید بکار گیرد نباید ریسک کند چون هر تصمیمی روی سود و مالیات بانکها نقدینگی بانکها را نشانه می رود.

عضو سابق کمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت : در شرایط کنونی این موضوع ممکن است به فرار سرمایه از بانک منجر شود و رویکردها هم در این مورد که سرمایه ها به سمت دلالی می رود و یا تولید مشخص نیست و باید محتاط عمل کرد.

مشاور سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در پاسخ به این سؤال خبرنگار میهن صنعت که آیا این کار با توجه به اینکه در اکثر نظامهای بانکی انجام می شود، در ایران نیز قابل اجراست، عنوان کرد: شباهتها موجب احکام می شود باید دید ما در سایر موارد اقتصادی چه مشابهت هایی با آن کشورها داریم که قصد داشته باشیم در اینجا با آنها نقطه ی مشترک به دست بیاوریم.

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=143194
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه