میهن صنعت :

كارخانجات آرد سازي به آزمايشگاههاي پخت نان مجهز مي شوند

ايجاد آزمايشگاههاي پخت نان در كارخانجات آرد سازي از طرح هاي مهم مركز پژوهشهاي غلات شركت بازرگاني دولتي، به منظور استحصال آرد كيفي و مرغوب براي پخت نان با كيفيت است.


به گزارش پايگاه اطلاع رساني میهن صنعت به نقل از  روابط عمومي شركت بازرگاني دولتي ايران ؛ حيدرعلي نصر ، سرپرست مركز پژوهشهاي غلات ، با تاكيد برلزوم ايجاد آزمايشگاه پخت نان در كارخانجات آرد سازي گفت: مديران كارخانجات آردسازي در حوزه كنترل كيفي با همكاري سازمان استاندار و تحقيقات صنعتي ايران و سايردستگاههاي ذيربط ، نسبت به به بررسي و پيگيري ساز و كارهاي اجرايي تاسيس اين آزمايشگاهها اقدام كنند.

وي با تاكيد بر مزاياي كاربردي فعاليت آزمايشگاههاي پخت در كارخانجات آردسازي افزود: با ايجاد اين آزمايشگاهها آرد مصرفي واحدهاي نانوايي قبل از اينكه وارد چرخه توليد نان شود، آزمايش شده و كنترل كيفي بر روي آن صورت مي گيرد ، دراين صورت كارخانجات آردسازي با ارائه آرد با كيفيت، توليد نان با كيفيت را رقم مي زنند.

نصربا مهم دانستن موضوع ارتقاء كيفي نان و نقش آن در تامين انرژي و سلامت جامعه و نتايج حاصل از يافته هاي علمي مركز پژوهشهاي غلات در خصوص تاثير آرد بر كيفيت نان ، از مديران شركتهاي غله و خدمات بازرگاني مناطق خواست لزوم تاسيس آزمايشگاه پخت نان در واحدهاي آردسازي را به متصديان كارخانجات آردسازي گوشزد كنند تا به حد مطلوبي از كيفيت نان در سطح كشور دست پيدا كنيم .

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=3393
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه