«میهن صنعت» گزارش می دهد؛

لنوو لپ تاپ خود را به شبکه ارتباطی 5G و تراشه اسنپدراگون 8CX مجهز می کند

در نمایشگاه کامپیوتکس تایوان دو شرکت کوالکام و لنوو لپ تاپ مجهز به شبکه ارتباطی 5G که در آن تراشه 8CX کارگذاشته است را معرفی و عرضه کردند. سرعت این لپ تاپ نسبت به لپ تاپ های نسل قبلی خود بیشتر شده و به 5/2 گیگابایت رسیده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، در نمایشگاه کامپیوتکس تایوان دو شرکت کوالکام و لنوو لپ تاپ مجهز به شبکه ارتباطی 5G که در آن تراشه 8CX کارگذاشته است را معرفی و عرضه کردند. سرعت این لپ تاپ نسبت به لپ تاپ های نسل قبلی خود بیشتر شده و به 5/2 گیگابایت رسیده است.

ویندوز 10 و شبکه ارتباطی 5G مشخصه نرم افزاری آن است و تراشه اسنپدراگون 8CX مهم ترین مشخصه سخت افزاری آن به شمار می رود و باعث برتری نسبت به لپ تاپ های نسل های قبلی می شود.

مودم اسنپدراگون 5G X55 کوالکام در این تراشه کار گذاشته شده و نسبت به مودم های قبلی خود کارآمدتر بوده و سرعت آن 50 برابر افزایش یافته و کاربر می تواند صفحات اینترنت را با سرعت زیادتری مشاهده کرده و امورات مربوط به اینترنت را با سرعت بیشتری انجام دهد. نسبت به مودم GLTE 4  رفع نیاز شده و این مودم جدید دو وظیفه را همزمان انجام می دهد و تراشه X55 در Cat22 LTE، با سرعت 5/2 برابر گیگابایت کار می کند که در مقایسه با نسل های قدیمی بهتر شده است.

سخنان آقای جانسن جیا معاون ارشد و مدیر کسب و کار دستگاه های هوشمند لنوو در این باره بدین  شرح است:

فناوری جدید از نظر پرسنل لنوو اهمیتی ندارد، راضی نگه داشتن کاربران و مشتریان مهم ترین هدف مدیریت و پرسنل لنوو است. متصل بودن به شبکه ارتباطی 5G هدف نهایی این مجموعه تکنولوژیک است و اگر بخواهیم مشخصات سخت افزاری این تراشه را برشماریم بدین شرح خواهد بود:

  • فایل ها و مدارک در سریع ترین زمان ممکن منتقل می شوند
  • می توان ویدیوها را با کیفیت 8K مشاهده کرد
  • می توان ویدیوها را با کیفیت 4K مشاهده کرد
  • می توان ویدیوها را به صورت AR/VR مشاهده کرد
  • کاربران می توانند ویدیو چت هایی با کیفیت بهتر و با سرعت بالا را تجربه کنند
  • کاربران می توانند بازی های موبایلی را با سرعت بیشتری انجام دهند

ارتباط نامحدود کاربران هدف نهایی این مجموعه تکنولوژیک است. کاربران PC باید بتوانند در هر زمان و مکانی بازی های کامپیوتری را انجام دهند و حتی زمان خیلی زیادی را نیز در اختیار داشته باشند و در عین حال عملکرد آن ها در شبکه ارتباطی  5G هم بالا باشد.

تراشه اسنپدراگون 8CX در رقابت با تراشه Core i5 شرکت اپل ارائه شده و شرکت کوالکام با این کار وارد عرصه رقابت با شرک اپل شده است. ساخت تراشه با فناوری 7 نانومتر خود ایده جدیدی است که مطرح شده و برای اولین بار در لپ تاپ لنوو به کار گرفته شده و به غیر از این یک پروسسور هشت هسته ای Kyro 495 و یک پردازنده گرافیکی آدرنو 680 به شاخص بودن این لپ تاپ کمک می کند.

جزئیات دقیق سخت افزاری این لپ تاپ افشا نشده است و به نام پروژه نامحدود معرفی شده و در نهایت در سال 2020 معرفی خواهد شد. حتی برخی مواقع کارشناسان و کاربران آن را با لپ تاپ Yoga C630   اشتباه می گیرند که در این لپ تاپ هم تراشه اسنپدراگون مورد استفاده قرارگرفته و حتی به نظر می رسد که لپ تاپ لنوو در نهایت به اسم  لپ تاپ Yoga C460‌ در اختیار کاربران قرار گیرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=177554
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه