مصرف آجیل و کاهش ابتلا به سرطان
میهن صنعت: آجیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، تنفسی و سرطان را تا ۲۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، محققان انگلیسی دریافتند مصرف آجیل حداقل هفت بار در هفته میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان و بیماریهای تنفسی را به طور میانگین تا 20 درصد کاهش دهد.
مواد مغذی موجود در آجیل، مانند اسیدهای غیراشباع چرب، پروتئین، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها ممکن است خواص ضد سرطانی و ضد التهاب قلبی داشته باشند.
شواهد نشان میدهد مصرف آجیل روزانه، از جمله بادام، مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد.
به گزارش ایسنا، استفاده از تنقلات با پروتئین و فیبر میتواند گرسنگی بین وعدههای غذایی را نیز کاهش دهد.
این مطالعه در مجله پزشکی انگلستان ( NEJM ) منتشر شده است.