میهن صنعت:

نمونه اولیه خودروی بدون‌راننده گوگل

میهن صنعت: گوگل اعلام کرده که کار بروی اتومبیل خودکار تولیدی خودش را آغاز کرده است و برای تست عملکرد در دنیای واقعی، چند نمونه اولیه را تولید کرده است...

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، نمونه‌های کنونی خودرو دارای ۲ صندلی هستند که حداقل امکانات راحتی در آن‌ها به کار رفته است. سرعت این خودروها در حال حاضر به ۴۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. یک نمایشگر، مسیر را نشان می‌دهد و یک سری حسگر به خودرو کمک می‌کنند تا ۲۷۴ متر از هر طرف را «ببیند».

به نقل از پدال نمونه‌های خودکار تولید شده گوگل هیچ‌گونه از کنترل‌های معمولی که در یک خودرو انتظار داریم را ندارند؛ چیزهایی مانند رل فرمان یا پدال. گوگل می‌گوید که نرم‌افزارها و حسگرها تمام کارها را انجام خواهند داد.

در نمونه‌های اولیه، کمپانی سعی کرده نهایت سادگی را حفظ کند تا آن‌ها بتوانند برای تغییراتی که انجام می‌دهند، نهایت آزادی عمل را داشته باشند. بنابراین، کمپانی به سرعت می‌تواند مشکلات و موانع را شناسایی و تمهیدات لازم را برای آن‌ها بیندیشد. هدف گوگل این است که خودرویی را تولید کند که بتواند شما را فقط با فشردن یک دکمه به مقصد برساند و نقش انسان را در این فرآیند به صورت کامل حذف کند. کریس اورمن، رئیس پروژه اتومبیل‌های خودکار گوگل می‌گوید:

مدت‌هاست که برای ساخت وسیله نقلیه‌ای تلاش می‌کنیم که بتواند تمام کارهای رانندگی را به تنهایی انجام دهد. فقط تصور کنید که بدون هیچ دردسری به سفرهای درون شهری می‌پردازید و ۲۰ دقیقه زمان را صرف پیدا کردن پارکینگ نمی‌کنید. رانندگان مسن‌تر دیگر نیازی به پیدا کردن سوئیچ نخواهند داشت و مواردی مثل حواس‌پرتی و خواب‌آلودگی در رانندگی به تاریخ خواهد پیوست.

کمپانی گوگل برنامه‌ریزی کرده تا حدود ۱۰۰ نمونه از این خودرو را تولید کند و این خودروها کار خود را از همین تابستان شروع خواهند کرد. البته این مدل‌های اولیه به دلایل ایمنی، از همان کنترل‌های مرسوم (فرمان و …) استفاده خواهند کرد. اورمسون در این رابطه اضافه می‌کند:

اگر پیشرفت این تکنولوژی مطابق انتظار پیش برود، سعی خواهیم کرد که این تکنولوژی را همراه با شرکایمان به جهانیان عرضه کنیم.

گوگل قبلاً در زمینه اتومبیل‌های خودکار مطالعاتی انجام داده و به این منظور از نسخه‌های اصلاح شده مدل‌هایی مانند تویوتا پریوس و آئودی TT استفاده کرده است. در نتیجه توانسته سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای موردنیاز برای این کار را توسعه دهد. بسیاری از خودروسازان نیز در حال بررسی و مطالعه اتومبیل‌های خودکار هستند؛ خودروسازانی مانند ولوو و مرسدس

 

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=49848
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه