کدام عصارههای گیاهی در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر موثرند؟
میهن صنعت: تحقیقات نشان میدهد: عصاره رزماری و نعناع در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر موثر هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، محققان دریافتند این مواد به دلیل دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی در کاهش اختلالات آلزایمر موثر هستند.
سوزان فار از دانشکده پزشکی دانشگاه سنت لوئیس آمریکا اظهار کرد: مصرف دوزهای مناسب روزانه از عصاره نعناع و رزماری در کاهش خطر ابتلا به این بیماری موثرند.
به گزارش ایسنا، محققان اظهار کردند: این عصارههای گیاهی اثرات سودمندی بر روی بیماریهای شناختی دارند.
یافتههای این تحقیق در مجله Neuroscience منتشر شده است.