گامي در راستاي مشاركت مردم در ارتقاي كيفيت نان
مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه هفت گفت: طرح سكنا گامي در راستاي مشاركت مردم در ارتقا كيفيت نان است از اينرو مردم با مشاركت در اين طرح متوليان را براي رسيدن به كيفيت مطلوب توليد نان ياري دهند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني میهن صنعت به نقل از شركت مادرتخصصي بازرگاني دولتي ايران، رمضان كامران پي در نشست ساماندهي توليد و توزيع و فروش آرد در رشت با تاكيد بر ضرورت مشاركت مردم در ارزيابي كيفيت انواع نان اظهارداشت: اين سامانه در راستاي ارتقاي كيفيت نان و با توجه به اهميت دريافت نظرات و ديدگاههاي مصرف كنندگان در خصوص كيفيت و بهداشت نانهاي توليدي راه اندازي شده است.
وي اعلام كرد: در اين سامانه مصرف كنندگان در زمان مراجعه به واحدهاي نانوايي مي توانند در صورت تمايل به مشاركت در موضوع ارزيابي كيفيت نان، اقدام و نظرات خود را اعلام كنند.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه هفت گفت: با اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها در حوزه نان بستر مناسبي براي رقابت در توسعه كيفي نان در استان فراهم شده است.
وي در ادامه بر لزوم قانونمند شدن فعاليت عاملان فروش آرد از قبيل تجهيز آنها به صندوق مكانيزه فروش آرد، ارائه فاكتور و همچنين ثبت و ضبط اطلاعات فروش آرد تاكيد كرد و از تمامي عاملان توزيع خواست اطلاعات مربوط به مقدار و نوع آرد خريداري نانوايان ثبت و به صورت مستمر به شركت غله گزارش شود.
كامران پي همچنين بر ضرورت آموزش مهارت پخت نانوايان تاكيد و خواستار نصب گواهي مهارت فني و حرفه اي افراد شاغل در واحدهاي نانوايي به صورتي كه در معرض ديد مشتريان باشد، شد.
وي در ادامه گذراندن اين دورههاي آموزشي را براي تمامي كاركنان نانوايي الزامي و نداشتن اين گواهي را تخلف ذكر كرد.
مسئول آزمايشگاه شركت غله نيز در اين نشست ضمن تاكيد بر لزوم شناسنامه دار شدن آردهاي توليدي كارخانجات آردسازي گيلان گفت: موارد قانوني مورد نظر سازمان استاندارد در خصوص توليد آرد بايد از سوي كارخانجات آردسازي كاملا رعايت شود.