«میهن صنعت» گزارش می دهد:

نوسان قیمت نفت به علت اختلال عرضه و اقدامات واشنگتن علیه ایران

بهای نفت در روز چهارشنبه به علت اختلال در عرضه لیبی و کانادا و همچنین پس از این که مقامات آمریکایی به واردکننده های نفت اعلام کردند که از ماه نوامبر از ایران نفت خریداری نکنند، افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، بهای نفت در روز چهارشنبه به علت اختلال در عرضه لیبی و کانادا و همچنین پس از این که مقامات آمریکایی به واردکننده های نفت اعلام کردند که از ماه نوامبر از ایران نفت خریداری نکنند، افزایش پیدا کرد.

نفت خام برنت با افزایش 15 سنت معادل 0.2 درصد به ازای هر بشکه نفت 76 دلار 46 سنت معامله شد و نفت وست تگزاس 19 سنت معادل 0.3 درصد افزایش  داشته و به 70 دلار 70 سنت در هر بشکه رسید.

مقامات آمریکایی در روز سه شنبه از کشورهای وارد کننده درخواست کردند که از ماه نوامبر خرید نفت ایران را متوقف کنند.

علی رغم این، بازار نفت همان طور که پیش بینی می شد، واکنش محکمی به فشارهای واشنگتن نشان نداده و شایان ذکر است که عربستان برای جبران این کمبود عرضه به دنبال تولیدات بیش تر است.

گروه مشاوره اوراسیا گفت: «به نظر نمی رسد که واشنگتن در این جدول زمانی موفق به توقف فروش نفت ایران شود اما پیش بینی می شود که از ماه نوامبر حدود 700 هزار بشکه در روز به بازار نفت اضافه شود.»

علاوه بر تحریم های مذکور، اختلال عرضه به بازار منجر به نوسان قیمت نفت و آشفتگی بازار شده است.

اختلاف های دولت لیبی و گروه های شبه نظامی منجر شده تا آینده صادرات نفت این کشور مبهم باشد و اگرچه  دو بندر نفتی الحریقه و الزویتینه  در شرق کشور از روز سه شنبه به فعالیت عادی خود ادامه می دهند.

 اخیرا یک ترانسفورماتور در تاسیسات نفت ماسه‌ای کانادا منفجر شده و تولید نفت این کشور را تحت تاثیر قرار داده است. این اتفاق به یکی از تجهیزات کلیدی تولید نفت از ذخایر ماسه‌ای آلبرتا آسیب وارد کرده و کاهش ۳۵۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت این کشور را به دنبال داشته است. گلدمن ساکس پیش‌بینی کرده که اختلال در تولید نفت کانادا تا پایان ماه جولای ادامه داشته باشد.

کاهش ذخایر امریکا نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار بازار نفت است. موسسه نفتی آمریکا در روز سه شنبه اعلام کرد که ذخایر امریکا در هفته منتهی به 22 جون 9.2 میلیون بشکه کاهش داشته و در مجموع به  421.4 بشکه رسیده است.

کشورهای اوپک و متحدانش به دنبال تولیدات بیشتر و جبران این کمبود عرضه هستند. عربستان قصد دارد در ماه جولای با افزایش تولیدات خود به رکورد 11 میلیون بشکه در روز برسد.

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=155265
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه