«میهن صنعت» گزارش می دهد؛

آغاز شماره گذاری امپراطور کره ای/ رکستون G4 پلاک ملی دریافت کرد

پس از حدود بیش از یک سال امپراطور سانگ یانگ مجوز شماره گذاری را از پلیس راهور دریافت کرد. خوش نقش کره ای که قرار بود در سال 97 به دست مشتریان برسد، با بسته شدن درهای واردات خودرو به کشور پشت درهای گمرک ماند تا دست خریداران از این محصول کوتاه بماند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، پس از حدود بیش از یک سال امپراطور سانگ یانگ مجوز شماره گذاری را از پلیس راهور دریافت کرد. خوش نقش کره ای که قرار بود در سال 97 به دست مشتریان برسد، با بسته شدن درهای واردات خودرو به کشور پشت درهای گمرک ماند تا دست خریداران از این محصول کوتاه بماند.

طی ماه های گذشته که بخشی از خودروهای مانده در گمرک مجوز ترخیص را دریافت کرده بودند، رکستون G4 نیز بدون پلاک تحویل مشتری ها شده بود. بر اساس اطلاعات به دست آمده حال خبر رسیده که مجوز شماره گذاری این محصول صادر و از روز سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری، خودروهای مذکور پلاک ملی را دریافت کرده اند تا از این پس شاهد حضور لوکس ترین محصول سانگ یانگ در جاده های کشور باشیم.

آنطور که به نظر می رسد تمامی رکستون های G4 تحویل شده به مشتریان پس از مکاتبات اداری تا روز یکشنبه پلاک ملی را دریافت خواهند کرد.

هرآنچه که باید از رکستون G4 بدانید

اولین نسل رکستون در سال 2001 میلادی و بر پایه پلتفرم مرسدس بنز کلاس M نسل اول در کلاس بدنه خودروهای شاسی بلند سایز متوسط (Mid Size SUV) ساخته شد. طراحی این نمونه توسط شرکت ایتالیایی آیتال دیزاین (Italdesign) و به سرپرستی طراح مطرح دنیای اتومبیل جیورجتو حیوجیارو (Giorgetto Giugiaro) انجام گرفت و به دلیل ارائه استاندارهای بالا، هندلینگ مناسب، صدای بسیار کم کابین و قابلیت‌های آف رود، مورد توجه بسیاری از منتقدین قرار گرفت.

رکستون G4 با زبان طراحی جدید شرکت سانگ یانگ ساخته شده و نمایی بسیار مدرن تر و زیباتر از گذشتگان خود را به نمایش می گذارد.

چراغ های جلویی برای نمونه ای با این ابعاد نسبتا کوچک بوده ولی از طراحی مدرنی سود می برند. خطوط برجسته، نمایی عضلانی به در موتور (کاپوت) بخشیده و جلو پنجره، علیرغم طراحی نبستا قدیمی، هماهنگی قابل قبولی با فرم چراغ ها دارد. ورودی های هوای تعبیه شده در بخش پایینی سپر نیز کشیده و کم ارتفاع بوده و با توجه به استفاده از دو انحنا در دو بخش کناری و چراغ های مه شکن باریک و بخش تحتانی تیره رنگ سپر، نمایی ساده ولی مناسب را برای آن به ارمغان می آورد.

در بخش کناری، استفاده قسمت‌های پلاستیکی تیره رنگ  مشابه با سپر جلویی در بخش بالایی گلگیرها و رکاب، دو خط جانبی منحنی در بالای گلگیرها، یک خط مستقیم بر روی درها و سقف نسبتا کوتاه و شیشه‌های عقبی کشیده، ظاهری مدرن را برای این خودرو رقم زده است.

نسخه‌ی بنزینی رکستون G4، توربوشارژ ۴ سیلندر ۲ لیتری خواهد بود. همچنین قدرت ۲۲۲ اسب‌بخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتن‌متر به ترتیب در دور موتورهای ۵۵۰۰ و ۱۵۰۰ دور بر دقیقه، در این محصول تولید می‌شوند. با توجه به وزن خالص حدود ۲۰۰۰ کیلوگرم این مدل، می‌توان پیش‌بینی کرد که در زمانی حدود ۱۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و میانگین مصرف سوخت ۱۰ تا ۱۱ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر داشته باشد.

رکستون وارداتی به ایران دارای ۳ ردیف صندلی، جعبه‌دنده خودکار تیپ ترونیک و ۲ دیفرانسیل قابل انتخاب توسط راننده خواهد بود.  این محصول از حیث تجهیزات فنی، نسخه‌ی نسبتا کاملی است؛ درحالی‌که از نظر امکانات رفاهی و لوکس، نزدیک به فول‌آپشن محسوب می‌شود.

سیستم 4WD موقت این اجازه را به راننده میدهد که بر اساس موقعیت مسیر ، ( جاده و یا خارج از جاده ) وضعیت انتقال نیرو را انتخاب کند . بدین ترتیب ایمنی و اقتصادی بودن این سیستم به مراتب برتر از سیستم های دو دیفرانسیل دائمی( AWD) است .

سیستم تعلیق مستقل این اجازه را میدهد تا هر یک از چرخ ها بطور مستقل بالا ، پایین ، چپ و راست بروند تا در سطوح ناهموار چسبندگی لازم را تضمین کند . ناهمواری و تکان های مسیر کاملا جذب سیستم تعلیق مولتی لینک میشود و از آن فقط کمی لزرش احساس خواهد شد و کیفیت سواری را به حد اعلاء میرساند .

از دیگر امکانات این خوش نقش کرده ای می توان به ۹ کیسه هوای ۱۳ نقطه ای، رادار خطی، رادار نقطه کور، سیستم کنترل پایداری، رادار پیشگیری از تصادف و برخورد با عابر پیاده، ترمز اتوماتیک در مواقع اضطراری، سیستم ضد واژگونی، پشت آمپر نیمه دیجیتال با امکان انتخاب نوع طرح گرافیکی، تودوزی چرم، ۷ صندلی، صندلی های جلو برقی با حافظه صندلی راننده، گرمکن صندلی های جلو و عقب، سردکن صندلی های جلو، گرمکن فرمان، سیستم تهویه دوگانه، سیستم تهویه ردیف سوم و کمپرسور کولر مستقل، بخارزدای هوشمند شیشه ها، رینگ های ۲۰ اینچی، تنظیم سه حالته وضعیت دیفرانسیل، سنسور نور، سنسور باران، شستشوی اتوماتیک شیشه های جلو، سانروف، خروجی دوشاخه برق ۲۲۰V با توان ۲۰۰W، استارت دکمه ای، آینه های تاشو برقی، دوربین ۳۶۰ درجه ۲D و ۳D، ترمز پارک برقی، اتوهلد، نور بالای اتوماتیک، آینه وسط حساس به نور، درب صندوق برقی، زاپاس مشابه به لاستیک های اصلی، کروزکنترل و .. اشاره کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=186259
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه