پد سرما درمانی الکترونیکی با تلاش فناوران ایرانی ساخته شد
میهن صنعت: پد سرمادرمانی الکترونیکی به همت متخصصان مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قزوین طراحی و ساخته شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، سرمادرمانی روش درمانی ساده و بسیار موثری است که از گذشته دور در درمانهای تکمیلی و طب پیشگیری مورد استفاده قرار گرفته و مطالعات اخیر نیز اثرات مثبت آن را اثبات کردهاند، ولی روشهای موجود برای این درمانها بسیار محدود و سنتی بوده و معایب زیادی دارند.
از جمله این محدودیتها نیاز به وسائل سرمایشی اضافی مثل فریزر، زمانبر بودن تا رسیدن به دمای مورد نیاز، عدم امکان کنترل دمای خروجی، نیاز به مراقبت و مداخلهی مداوم برای برداشتن و گذاشتنهای مکرر، رساندن مجدد به دمای دلخواه بعد از کمی استفاده است.
پد سرمادرمانی الکترونیکی ساخت محققان مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قزوین به منظور انجام یک سرمادرمانی ساده و اصولی و بدون نیاز به وسیله سرمایشی اضافی سرما را به صورت کاملا کنترلشده و ثابت ایجاد میکند. به علاوه افزایش سرعت امدادرسانی به دلیل سرعت بالای سردسازی، داشتن حالت پیشفرض زمان و دما (بر مبنای رفرنسهای پزشکی)، امکان استفاده در زمان خواب و بیهوشی (به دلیل خودکار بودن دما و زمان)، استفاده آسان، سبک و قابل حمل و مقرون به صرفهبودن، قابلیت استفاده در نواحی مختلف بدن، امکان کار با منابع مختلف برق (شهری، باطری، فندکی اتومبیل) امکان ایجاد گرما و دریافت اثرات گرمادرمانی در کنار سرمادرمانی از دیگر مزایای این دستگاه به شمار میآید.
به گزارش (ایسنا)، این دستگاه میتواند در کاهش التهاب، تورم، کبودی، خونریزی و درد پس از جراحی، کشیدن دندان، ضربات، آسیبهای ورزشی و …، تسکین دردهای عضلانی و دردهای مفصلی ناشی از تجمع مایع، بهبود تاندونیت، روماتیسم مفصلی و …، بهبود اگزما، کهیر و مشکلات آلریک، کاهش خطرات مارگزیدگی، کاهش تب، رهایی از احتقان سینه مادران شیرده، کاهش سردردهای ناشی از انبساط عروق و میگرنی، کاهش دردهای زایمان، و غیره نقش بسزایی داشته باشد.