آغاز به کار بزرگترین نرم افزار پردازشگر اطلاعات مالی از اول تیر ماه
میهن صنعت: بزرگترین نرم افزار پردازشگر اطلاعات مالی کشور رونمایی شد، اما از اول تیر ماه این نرمافزار به صورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، علی نوروزی – مدیرعامل شرکت پردازش اطلاعات مالی نوآوران امین – در گفتوگویی به معرفی بزرگترین نرم افزار پردازشگر اطلاعات مالی کشور به ارزش 30 میلیارد ریال پرداخت و گفت: سهامداران این شرکت تامین سرمایه امین 34 درصد، شرکت سرمایهگذاری توسعه مبین ملت 15 درصد، کارگزاری مهرآفرین 15 درصد، کارگزاری امین آوید یک درصد و 35 درصد افراد حقیقی هستند.
وی در ادامه افزود: سرمایهگذار از لحظهای که تصمیم بگیرد به بازار بورس بیاید نیاز به ابزار دارد و ما این ابزار را بوجود آوردیم این نرم افزار با ارائه اطلاعات کامل از رده بندی شرکتهای صنایع مختلف، ارزیابی مالی شرکتهای سرمایه پذیر تجزیه و تحلیل نقاط ضعف و قوت و افزایش شفافیت اطلاعات ابتدایی زنجیره ارزشی است که سرمایهگذار به آن نیاز دارد.
او گفت:در واقع این نرم افزار اطلاعات خام را از بازار می گیرد ، پردازش می کند و به صورت مدلهای آماری و اقتصادی ارائه می دهد و سرمایهگذار می فهمد که در چه زمانی و چگونه سرمایهگذاری کند.
مدیر عامل شرکت پردازش اطلاعات مالی نوآوران امین افزود: علاوه بر این که سرمایهگذار را به یک انتخاب خوب راهنمایی میکنیم به سرمایه پذیر هم خدماتی ارائه می دهیم که ببینیم شرکت در بازار چه جایگاهی دارد، جایگاه شرکت سرمایه پذیر را در بازار ایران و بازار منطقه و جهانی مشخص می کنیم.نقاط قوت و ضعف و رتبه بندی شرکت معلوم میشود تا بتوانیم سند چشم انداز مالی شرکت را تهیه کنیم.
نوروزی افزود: این نرم افزار به دو زبان فارسی و انگلیسی اطلاعات لحظه به لحظه بازار بورس را به صورت یک مدل پردازش شده ارائه می دهد.
وی بیان کرد:در دل این سایت یک شبکه اقتصادی هم راه اندازی کردیم که افراد می توانند گزارشهای پردازش شده را برای هم ارسال کنند و به این ترتیب هم ارتباط برقرار میشود.
وی فضای کلی کسب و کار بازار بورس را به علت شفاف سازیهای عمیق اطلاعاتی و افزایش شرکتهای سرمایهگذاری و سرمایه پذیر مثبت و رو به رشد ارزیابی کرد.
نوروزی آغاز به کار رسمی این نرم افزار را اول تیر ماه اعلام کرد و افزود: این برنامه می تواند کمک خوبی به افرادی که می خواهند به طور رسمی وارد بورس شوند و دانشجویان و محققانی که برای پژوهش نیاز به اطلاعات دارند باشد.
وی هدف آتی این نرم افزار را حضور اطلاعات شرکتهای بین المللی و امکان انتخاب سرمایهگذاری جهانی بیان کرد.
او مهمترین راه خروج از رکود اقتصادی را ایجاد یک فضای باز اقتصادی برای سرمایهگذاران دانست که سرمایهگذار بتواند به راحتی سرمایه خودش را وارد کند تا به دنبال آن تولید و کارآفرینی هم ایجاد شود.
وی نمایشگاه را فرصتی مناسب برای شناسایی فعالان حوزه بورس دانست اما کمبود سرمایه گذار خارجی را به عنوان یکی از مشکلات نمایشگاه بیان کرد که میتواند با تبلیغ بیشتر و به موقعتر حل شود.
او گفت: ما دراین نرم افزار بورس و فرابورس را از پایه جدا کردیم ویژگی خاص این نرم افزار این است که ابزار کاملی برای پردازش اطلاعات تمامی بازارهای مالی است و به طور مثال بورس انرژی و بورس کالا کاملا از هم دیگر تفکیک شدهاند.
به نقل از ایسنا وی افزود: پس از ایجاد بازار ایده توسط فرابورس یکی از کارهایی که ما هم انجام دادیم ارزش گذاری ایده است به این صورت که اطلاعات را به صورت مدلهای مختلف اقتصادی ارائه میدهیم.