«میهن صنعت» گزارش می دهد؛

5 فناوری عجیب خودرویی که با شکست مواجه شد!

در این بخش به معرفی 5 نوآوری می پردازیم که به دلیل استقبال کم، از صنعت خودروسازی حذف شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، خودروهای امروزی با انواع فناوری های جدید روانه بازار می شوند که هر کدام از آن ها برای راحتی بشر معرفی شده اند اما برخی از فناوری ها با شکست مواجه شدند و در طولانی مدت کارایی خود را از دست دادند. در این بخش به معرفی 5 نوآوری می پردازیم که به دلیل استقبال کم، از صنعت خودروسازی حذف شدند.

توالت در خودرو!

شاید کمی عجیب به نظر برسد اما در سال 1947، کادیلاک خودرویی ساخت که مجهز به توالت بود! این نوآوری در واقع بیشتر برای تکمیل شاهکار کادیکلاک یعنی “رانندگی بیش از 10000 کیلومتر بدون توقف” توسعه یافته است اما برخلاف انتظارات و در حالی که این فناوری بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت، ایده تجهیز خودروها به توالت به شدت مورد توجه خودروسازان بزرگ در اواخر دهه 1940 و 1950 قرار گرفت.

در واقع این نوآوری تنها برای خودرویی مانند کادیلاک مناسب بود و به کاربردن آن در سایر خودروها نتایج خوبی به همراه نداشت. پیدا کردن فضایی برای توالت در داخل ماشین و نیز مخزن برای نگهداری فضولات مهمترین چالش این فناوری بود که البته موانعی مانند بوی نامطبوع یا پاشیدن آب در داخل کابین را نمی توان نادیده گرفت. در نهایت، استفاده از توالت پمپ بنزین یا مراکز خدماتی به جای چمباتمه زدن در پشت ماشین بیشتر مورد استقبال قرار گفت.

خودروهای آبی و خاکی!

بنا به دلایلی که هنوز هم مشخص نیست، خودروهای آبی و خاکی در دهه های 1960 تا 1970 بسیار مورد استقبال قرار گرفت و حتی برندهایی مانند پورشه و لندروور در این حوزه ورود کرده و محصولاتی روانه بازار کردند. این خودروها به گونه ای طراحی شده بود که هم در خشکی و هم در آب قابل استفاده بود. در نهایت این نوآوری به دلیل این بازار بزرگی نداشت، با شکست مواجه شد.

پخش کننده عطر

برخی از شرکت های خودروسازی لوکس مانند مرسدس بنز و اینفینیتی فناوری پخش کننده عطر خودکار را در خودروهای خود نظیر مرسدس بنز کلاس S و اینفینیتی Q45 توسعه دادند که شاید برای رفع بوی بد خودرو کارایی داشت اما مطمئنا همه افراد به ویژه مبتلایان به بیماری های آسم و آلرژی نمی توانند از این فناوری بهره ببرند. باید اضافه کرد که  امروزه اکثر بیمارستان‌های آمریکا و کانادا استفاده از عطر را در ساختمان‌های عمومی ممنوع کرده اند.

موتورهای همجوشی هسته ای

افرادی که کارتون جتسون ها و یا فیلم بازگشت به آینده را دیده اند، بهتر می توانند این فناوری را درک کنند! توسعه موتورهای همجوشی هسته ای در دهه 1950 و 1960 مورد توجه قرار گرفت. شرکت فورد در توسعه این فناوری گام برداشت و در سال 1958 میلادی، از این نوع موتور ها در یک خودروی مفهومی  با عنوان ” Ford Nucleon”  استفاده کرد. این مدل خودروها از راکتور هسته‌ای نصب شده در عقب خودرو تغذیه می شدند. در نهایت، خودروهای هسته‌ای خطرناک و بسیار گران‌قیمت تلقی و از رده خارج شدند. با این حال، فورد نوکلئون در موزه هنری فورد در دیربورن میشیگان قرار داد و امکان بازدید برای عموم وجود دارد.

پارتیشن کودکان!

5 فناوری خودرویی که با شکست مواجه شد!

مطمئنا خانواده هایی که دارای فرزند هستند، در هنگام سفر با مشکلاتی مانند دعوای بچه یا سر و صدای کودکان مواجه هستند. شرکت های خودروسازی در دهه 1940 و 1950 برای رفع این مشکل پارتیشن هایی طراحی کردند که بین صندلی های جلو و عقب قرار می گرفت و در واقع کابین خودرو را شبیه کابین لیموزین می کرد. این راهکار شاید ایده خوبی برای حذف سرو صدای کودکان بود اما مطمئنا خانواده ها تمایل ندارند که در طول سفر کودکان خود را نبینند و از نظر ایمنی نیز مشکلاتی را به وجود می آورد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=283172
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه