«میهن صنعت» گزارش می دهد؛

ساخت یک ربات با مغز مصنوعی آزمایشگاهی در چین/ ترکیب انسان- ربات هوشمند معرفی شد

محققان دانشگاه تیانجین چین و دانشگاه علم و فناوری جنوب از ساخت یک ربات با مغز مصنوعی آزمایشگاهی خبر دادند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»،  محققان دانشگاه تیانجین چین و دانشگاه علم و فناوری جنوب از ساخت یک ربات با مغز مصنوعی آزمایشگاهی خبر دادند.به گفته رسانه های محلی، تکنولوژی مغز بر روی تراشه برای این استفاده می شود تا به دستگاه برای انجام وظایف آموزش دهد.

براساس اطلاعات منتشر شده،  دانشمندان ارگانوئید مغز را با یک تراشه رابط عصبی ترکیب کرده اند تا یک ماشین پیچیده تولید کنند. به گفته دانشگاه تیانجین، این ربات آموزش دیده است تا به راحتی اشیاء را بگیرد و از موانع عبور کند.

کشت مغز در شرایط آزمایشگاهی

ارگانوئیدهای مغزی به طور کلی، در شرایط ازمایشگاهی توده های سه بعدی هستند که از طریق خود سازماندهی و تمایز سلول های بنیادی پرتوان انسان ایجاد می شوند. انها می توانند به بافت های مغز مانند تبدیل شوند که جنبه های ساختار مغز در حال رشد را خلاصه می کنند.

مینگ دونگ؛ معاون رئیس دانشگاه تیانجین در این خصوص گفت:  این یک تکنولوژی است که از یک “مغز” کشت شده در شرایط آزمایشگاهی مانند ارگانوئیدهای مغزی همراه با یک تراشه الکترودی برای تشکیل یک مغز بر روی تراشه استفاده می کند.

 ترکیب انسان- ربات هوشمند

تکنولوژی مغز بر روی تراشه بخشی از رابط های مغز و کامپیوتر است که سیگنال های الکتریکی مغز را با قدرت محاسباتی خارجی ترکیب می کند. اخیرا ایلان ماسک تراشه Neuralink را راه اندازی کرد، یک رابط مغز و کامپیوتر که به طور کامل قابل کاشت است، از نظر زیبایی نامرئی است و به افراد اجازه می دهد تا یک کامپیوتر یا دستگاه تلفن همراه را در هر کجا به کمک مغزشان کنترل کنند.

محاسبات مغز

محققان مدعی شدند که این “اولین سیستم تعامل اطلاعات پیچیده هوشمند مغز بر روی تراشه منبع باز در جهان” است و می تواند منجر به توسعه محاسبات مغز مانند شود.

براساس  گزارش اخیر  در نشریه Brain انتشارات دانشگاه آکسفورد،  ارگانوئیدهای مغزی یک پلتفرم خارق العاده برای مدلسازی اختلالات عصبی و نوید بخش روش ترمیم مغزی هستند اما تاثیرات شبیه سازی فیزیکی روی تحولات و یکپارچه سازی همچنان مشخص نیست.

لی شیائوهونگ؛ استاد دانشگاه تیانجین در این خصوص گفت: در حالی که ارگانوئیدهای مغزی به عنوان امیدوار کننده ترین مدل هوش پایه در نظر گرفته می شوند، این تکنولوژی هنوز با تنگناهایی مانند بلوغ پایین رشد و تامین مواد مغذی ناکافی مواجه است.

این تیم در مقاله خود نوشت که تحریک اولتراسوند با شدت کم توسعه و ادغام ارگانوئیدهای مغز را جلو می برد و در واقع یک استراتژی برای درمان اختلالات عصبی و ترمیم آسیب قشری تلقی می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=284965
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه