اشکودا با پنج مدل مختلف رسما وارد ایران شد
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، پارس ساتر هوشمند زیربرند گروه صنعتی ایران روور شب گذشته از پنج خودرو اشکودا که قرار است به ایران وارد شوند پرده برداری کرد. پارس ساتر هوشمند خود را نماینده رسمی اشکودا در ایران معرفی کرده و ضمن رونمایی از فونت فارسی اشکودا، پنج مدل از محصولات اشکودا را که برای عرضه به بازار ایران در نظر گرفته را رونمایی کرد.
پارس ساتر هوشمند که یکی از زیرمجموعه های گروه صنعتی ایران روور محسوب می شود، پنج خودرو اشکودا که قصد دارد به زودی به ایران وارد کند را رونمایی کرد. این رونمایی در مجموعه هایپرکار که نخستین فروشگاه زنجیره ای فروش قطعات خودرو بوده انجام شده است. بدین ترتیب پس از سالها عرضه خودروهای چینی به صورت مونتاژی، سرانجام قرار است که پای یک خودروساز خوشنام اروپایی به بازار ایران باز شود.
اشکودا یکی از خودروسازان مطرح در اروپا بوده که اصالت آن به کشور جمهوری چک باز می گردد. اما اکنون یکی از زیربرندهای گروه بزرگ خودروسازی فولکس واگن بوده و محصولات این برند دقیقا روی پلنفرم فولکس واگن و با پیشرانه و گیربکس فولکس عرضه می شوند. اشکودا همواره به عرضه خودروهایی بسیار کاربردی، جادار به نسبت سگمنت، کم استهلاک و با دوام و در عین حال اقتصادی شهرت داشته و همین موضوع سبب موفقیت این برند در بازار اروپا شده است. در ادامه به معرفی مختصر پنج خودرو وارداتی اشکودا می پردازیم.
کدام مدل های اشکودا به بازار ایران وارد می شوند؟
نخستین خودروی وارداتی اشکودا که رونمایی شد، اشکودا اسکالا بود. هاچبکی اقتصادی و جادار که پلتفرم مشترکی با فولکس واگن گلف دارد. این نسخه رونمایی شده از موتور 1 لیتری سه سیلندر با 113 اسب بخار قدرت و 200 نیوتن متر گشتاور بهره گرفته بود و نیروی تولیدی آن توسط گیربکس شش سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل می شد. البته پارس ساتر هوشمند هیچ مطلبی در خصوص مشخصات فنی نسخه های وارداتی نهایی اعلام نکرد و ممکن است مشخصات فنی و حتی امکانات این خودرو در زمان عرضه به بازار با نسخه رونمایی شده متفاوت باشد.
دومین خودرو یک سدان به نام اشکودا اکتاویا است. این خودرو همزاد آئودی A4 و فولکس پاسات بوده و تنها سدان بین مدل های مختلف اشکودا برای واردات به ایران است. نسخه رونمایی شده اشکودا اکتاویا از موتور 1.4 لیتری توربوشارژ چهار سیلندر با 150 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور بهره گرفته که نیروی تولیدی آن توسط گیربکس هفت سرعته دو کلاچه خشک به چرخ های جلو منتقل می شود. این خودرو یکی از مطرح ترین محصولات اشکودا بوده که سهم زیادی از بازار سدان ها را در اروپا به خود اختصاص داده است.
سومین خودرو اشکودا کامیک بوده که یک کراس اوور کامپکت محسوب می شود. این خودرو یکی از سه کراس اووری بوده که پارس ساتر هوشمند از برند اشکودا برای واردات به ایران در نظر گرفته است. نسخه رونمایی شده از یک موتور 1.6 لیتری توربو دیزل بهره گرفته بود که یقینا در نسخه نهایی این مشخصات فنی تغییر می کند. همانطور که اظهار کردیم پارس ساتر هوشمند صرفا مدلهایی که برای واردات به ایران در نظر گرفته را رونمایی کرده و مشخصات فنی و آپشن لیست آنها نهایی نشده و به زودی قرار است که اطلاعات آنها را در اختیار رسانه ها جهت انتشار قرار دهد.
اشکودا کاروک چهارمین خودرو وارداتی از این برند به ایران بوده که باز هم یک کراس اوور کامپکت با سبک طراحی مشابه کامیک است. این خودرو یک موتور 1.4 لیتری چهار سیلندر توربو 150 اسب بخاری با 250 نیوتن متر گشتاور به همراه گیربکس هفت سرعته اتوماتیک دو کلاچه خشک دارد که نیرو را به چرخ های جلو منتقل می کند. البته به این مشخصات هم نباید دلخوش بود و احتمال تغییر آن در نسخه نهایی وجود دارد.
ور در آخر به اشکودا کوشاک می رسیم که به احتمال زیاد ارزانترین خودرو وارداتی اشکودا یا حداقل ارزانترین کراس اوور وارداتی از این برند است. اشکودا کوشاک یک خودرو ویژه بازار هند بوده که اشکودا برای عرضه به بازار پرظرفیت هند طراحی کرده بود. این خودرو در واقع همان کاروکی بوده که اقتصادی تر شده و مواد اولیه ضعیف تری در آن استفاده شده و تعلیق آن نیز مطابق با جاده های ناهموار هند تنظیم شده است. نسخه رونمایی شده این خودرو دارای موتور 1 لیتری سه سیلندر توربو با 113 اسب بخار قدرت و گیربکس شش سرعته اتوماتیک بوده که احتمال تغییر این مشخصات در نسخه نهایی وارداتی وجود دارد.
پارس ساتر هوشمند اظهار کرد که طی روزهای آتی قرار است مشخصات نهایی 5 خودرو وارداتی اشکودا را شامل مشخصات فنی از جمله موتور و گیربکس و آپشن لیست آنها را برای انتشار در اختیار رسانه ها قرار دهد.
انتهای پیام/