«میهن صنعت» گزارش می دهد؛

رونمایی از بزرگ‌ترین کشتی حمل خودرو جهان؛ Höegh Aurora با ظرفیت ۹,۱۰۰ خودرو!

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، کشتی غول‌پیکر Höegh Aurora که ظرفیت حمل تا ۹,۱۰۰ دستگاه خودرو (شامل خودروهای معمولی و برقی) را دارد، عنوان بزرگ‌ترین کشتی حمل خودرو در جهان را به خود اختصاص داده است. این کشتی توسط شرکت Höegh Autoliners نروژ مدیریت می‌شود و ساخت آن توسط کارخانه China Merchants Heavy Industry (CMHI) در استان جیانگ‌سو چین انجام شده است. Höegh Aurora در سال گذشته نخستین سفر دریایی خود را انجام داد.

ابعاد و ویژگی‌های فنی منحصربه‌فرد

کشتی Höegh Aurora با طول حدود ۱۹۹.۹ متر و عرض ۳۷.۵ متر، در رده کشتی‌های موسوم به PCTC (حمل خودرو و کامیون) قرار می‌گیرد. این کشتی دارای ۱۴ طبقه‌ی بارگیری است و به دلیل بهره‌گیری از سیستم‌های پیشرفته رمپ داخلی و تقویت عرشه‌ها، قابلیت حمل خودروهای سنگین برقی را در همه‌ی طبقات دارد. ظرفیت آن ۶۰۰ خودرو بیشتر از بزرگ‌ترین کشتی پیشین در این رده است.

سبزترین کشتی حمل خودرو در جهان

علاوه بر ظرفیت بالا، Höegh Aurora عنوان سبزترین کشتی حمل خودرو جهان را نیز از آن خود کرده است. در سقف عرشه‌ی فوقانی این کشتی ۱۵۰۰ متر مربع پنل خورشیدی نصب شده که می‌توانند تا ۳۰ تا ۳۵ درصد از مصرف ژنراتورها بکاهند. همچنین این کشتی از سوخت‌های پاک مانند گاز طبیعی مایع‌شده (LNG)، بیوفیول‌ها و سوخت کم‌گوگرد بهره می‌برد.

شرکت Höegh Autoliners در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«ما با کمک شرکای خود، در حال حذف کربن از یکی از سخت‌ترین بخش‌های صنعتی برای کاهش آلایندگی هستیم. ما نگاه تازه‌ای به حمل‌ونقل دریایی در مسافت‌های طولانی ایجاد کرده‌ایم و به‌دنبال ایجاد استانداردی جدید در حوزه حمل‌ونقل پایدار هستیم.»

آینده‌ای پاک‌تر با سوخت آمونیاک

بر اساس برنامه‌ریزی Höegh Autoliners، قرار است تا سال ۲۰۲۷ تمام ۱۲ کشتی کلاس Aurora که در حال ساخت هستند، به موتورهایی با قابلیت استفاده از سوخت آمونیاک پاک مجهز شوند. آمونیاک پاک به‌عنوان سوختی بدون کربن، گام بزرگی در مسیر تحقق اهداف کربن‌زدایی در صنعت حمل‌ونقل دریایی محسوب می‌شود.

سبیورن دال (Sebjørn Dahl)، مدیر ارشد عملیاتی شرکت Höegh Autoliners می‌گوید:

«کشتی‌های کلاس Aurora، نگین برنامه نوسازی ناوگان سبز ما هستند. این کشتی‌ها پاسخی به نیاز مشتریانی است که به کاهش آلایندگی و حمل‌ونقل پایدار اهمیت می‌دهند. ما تا دستیابی به عملیات بدون انتشار خالص، از حرکت بازنخواهیم ایستاد.»

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=301358
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه