«میهن صنعت» بررسی کرد؛

چرا عده ای از خصوصی شدن ایران خودرو و سایپا وحشت دارند؟

نزدیک یه هفته از مجمع پرسروصدای سهامداران ایران خودرو می گذرد. مجمعی که سهامداران به امید ایجاد شرایط و آینده ای بهتربه مدیریت بخش خصوصی رای دادند.ولی گویا این موضوع هنوز از سوی برخی ها پذیرفته نشده است. اما چرا عده ای از خصوصی شدن ایران خودرو و سایپا وحشت دارند؟

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، مجمع سهامداران ایران خودرو با تمام هیاهو و حواشی ایجاد شده به خصوص درج غیررسمی نتیجه جلسه هیات تجدید نظر شورای رقابت ، برگزار شد .

مجمعی که تا همان روز 17 بهمن ،برگزاری اش در هاله از ابهام قرار داشت.از یک سو نامه دادستانی و از سوی دیگر نامه ای رئیس هیات مدیره سازمان گسترش و نوسازی صنایع ابلاغ کرده بودند،برگزاری این مجمع را در هاله ای از ابهام قرار داده بود.

با این وجود این مجمع با 7 ساعت تاخیر و درگیری هایی که پیش آمد برگزار و بخش خصوصی عهده دار مدیریت ایران خودرو شد.

درهمین حال با توجه به انتشارغیررسمی نتیجه جلسه هیات تجدید نظر شورای رقابت به نظر و مقاومت هیات مدیره قبلی برخی معتقد بودند که نتیجه انتخابات پذیریفته نشده و مجمع دوبار برگزار می شود.

دراین شرایط نامه سازمان بورس مبنی بر قانونی بودن این مجمع ، ورق را برگرداند .

اما هنوز این رای و آغاز به کار هیات مدیره جدید به رغم سرعت کارو انتصاباتی که انجام داده اند ، از سوی برخی از مخافان پذیرفته نشده است. آنها از تمام توان و ابزاری که در اختیار دارند ، سعی می کنند که از یک سوراه این خصوصی سازی را منحرف کرده و از سوی دیگر دست اندازها و موانع سخت و بلندی در مسیر واگذاری های بعدی ایجاد کنند.

در همین راستا آنها علاوه بر مصاحبه های متعدد و تاکید بر مواردی که می تواند افکار عمومی را تحت تاثیر قراربدهد ، هم اصرار دارند که مجمع به دلیل حضور نمایندگان کنسرسیوم بخش خصوصی باید دوباره برگزار شود و هم با حضور در رسانه ملی ، اقدام به تخریب وجه بخش خصوصی می کنند.

نکته قابل تامل و توجه این است که این بخش از مخالفان به طور واضح مشخص نمی کنند که دلیل اصلیشان در این راه بر چه اصل و اصولی قرار دارد. آنها حتی در مواقعی پا را فراتر گذاشته و خود را نقش مقامات قضایی قرار داده و حکم صادر می کنند.

این در حالی است که اصلا و به هیچ عنوان اشاره به نتیجه مدیریت دولتی برخودروسازی کشورنمی کنند. آیا در این سال های نوع اداره و برنامه ریزی دولت موفق شده است که ناترازی ، رانت های پنهان و آشکار را از بین ببرد؟ آیا موفق به کاهش قیمت ها شده اند؟ دراین میان این پرسش پیش می آید که آیا واقعا این بخش از مخالفان که زیان های تحمیل شده به مردم را نمی بینند ، واقعا دلشان برای مردم می تپد یا اینکه در پنهان منافعی دارند که با خصوصی سازی از بین می رود ؟

با توجه به وضعیت بازارخودرو،قیمت ها و شرایط تحمیل شده نامطلوب مردم کدام را باور خواهند کرد؟

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=297936
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه