استخراج رنگدانه از پوست بادمجان با کاربرد در صنایع غذایی کشور
میهن صنعت:محققان مرکز رشد نوآوری پارک علم و فناوری یزد موفق به استخراج و رنگدانه از پوست بادمجان با کاربرد در صنایع غذایی شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»،منطقه یزد، در سالهای اخیر، شناسایی و استخراج رنگدانههای طبیعی بعنوان یک حوزه پژوهشی مهم مورد توجه محققان قرار گرفته است، دلیل اصلی توجه به رنگدانههای طبیعی، اثرات زیانبار رنگدانههای سنتزی است. این ترکیبات در زمینههای مختلفی از جمله صنایع غذایی بسیار پر کاربرد هستند.
اگرچه تلاشهایی در زمینه شناسایی و استخراج رنگدانههای طبیعی و به طور خاص رنگدانه استخراج شده از پوست بادمجان در جهان و ایران صورت گرفته است، اما در زمینه کاربرد این رنگدانهها در صنایع غذایی گزارشهای کمتری در دسترس است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا شناسایی رنگدانههای استخراج شده و بررسی میزان ثبات آنها با روشهای تجزیهای مختلف و یا طیف بینیهای متفاوت انجام میشود و در پایان کاربرد آن در صنایع غذایی بررسی میشود.
بر اساس این گزارش، دکتر معصومه طباطبایی، دکتر علی یاسینی اردکانی، پریا بازیاری و سعید امجد از اعضای مرکز رشد نوآوری پارک علم و فناوری یزد موفق به این مهم شدهاند.