رئیس جمهور:

انضباط نظام بانکی را با جدیت دنبال می کنیم

حجت الاسلام رئیسی گفت: همه در این مدت شاهد هستند که تغییرات در نظام بانکی به تدریج آغاز شده است که این امر ادامه خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، پیش‌تر علی صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی ششم فروردین امسال از عملیاتی شدن برنامه جامع تحول و اصلاح شبکه بانکی در سال جدید خبر داد و گفت: بانک مرکزی با اجرایی کردن این برنامه و استفاده از نقش و ظرفیت حداکثری خود، حتما منشا اتفاقات مثبت در اقتصاد ملی خواهد شد.

به گفته رئیس بانک مرکزی، نظارت بر انضباط مالی بانک‌ها و بهداشت اعتباری که بانک‌ها ملزم به رعایت آن هستند و نیز کنترل اجزای پایه پولی، موضوعات مهمی است که در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد.

اما رئیس جمهور در دیدار با تشکل های دانشجویی گفت: در  راستای عدالت محوری در بودجه، صندوقی در هر استان در نظر گرفته شده است تا منابع حاصل از فروش اموال مازاد دولت و حق مالکانه معادن هر استان در صندوق همان استان واریز شود تا بتوانند با استفاده از آن و نیز کمک دولت پروژه‌های ناتمام استانی خود را تکمیل کند.

علی بهادری جهرمی نیز نوزدهم فروردین چهل برنامه دولت برای اصلاح نظام اقتصادی و معیشت مردم در بودجه ۱۴۰۱ به ویژه نظام بانکداری را تشریح کرد.

به گفته حجت‌الاسلام رئیسی، با افزایش یارانه‌ها نمی‌توان مشکل اقتصادی مردم را به طور پایدار حل و فصل کرد و لازم است افزایش رشد اقتصادی و رونق تولید در کشور محقق شود.

با این وجود دولت برای حل گام به گام مشکلات اقتصادی و با دستور رئیس‌جمهور، به‌مناسبت ماه رمضان؛ یک‌میلیون و پانصد هزار ریال یارانه کمک‌معیشت ماه مبارک رمضان به حساب بیش از ۱۱ میلیون سرپرست خانوار واریز می‌کند.

به گفته امید حاجتی مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه ها، این یارانه به ۴ دهک اول، افراد تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی واریز خواهد شد که چیزی حدود ۳۱ میلیون نفر و ۷۷۱ هزار نفر در غالب ۱۱ میلیون خانواده نفری ۱۵۰ هزار تومان واریز خواهد شد.

این یارانه سومین مرحله از کمک معیشتی است که در قالب حمایت از اقشار در مناسبت‌ها واریز می‌شود. ۲۲ بهمن، عید نوروز و در سومین مرحله به مناسب ماه مبارک رمضان است.

رئیس‌جمهور همچنین گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی باید تا حصول اطمینان از اینکه مشکلی پیش نمی‌یابد، ادامه پیدا کند و یا جبران آن را به مردم بپردازیم.

مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم دیروز درباره حذف ارز ۴۲۰۰ گفت: هر زمان شرایط و فضای اقتصادی کشور مساعد باشد، می‌توان به تدریج حذف ارز ترجیحی را عملیاتی کرد و در حال حاضر برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی زمان و تاریخ مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=242634
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه