میهن صنعت :

ایجاد شبکه هوشمند برق/ ذخیره سازی نفت و گاز در زیر زمین

میهن صنعت : طراحی و ساخت راکتورهای هسته ای ملی با قدرت کم و ذخیره سازی نفت و گاز در زیر زمین از جمله پروژه های واگذار شده به این کمیسیون است.


میهن صنعت : دبیر کمیسیون انرژی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) با بیان اینکه بیشترین طرح مصوب شورای عتف به این کمیسیون واگذار شده است، گفت: طراحی و ساخت راکتورهای هسته ای ملی با قدرت کم و ذخیره سازی نفت و گاز در زیر زمین از جمله پروژه های واگذار شده به این کمیسیون است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری میهن صنعت، ناصر باقری مقدم در جلسه هشتاد و هشتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای با ارائه گزارشی از این کمیسیون، افزود: بیشترین طرحهای کلان مصوب شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) به کمیسیون انرژی واگذاری شده است.

دبیر کمیسیون انرژی شورای عتف، تعداد طرحهای واگذار شده به این کمیسیون را 9 طرح ذکر کرد و اظهار داشت: از جمله طرحهای واگذار شده به این کمیسیون ایجاد شبکه هوشمند برق ایران و پیاده سازی طرح نمونه است که دانشگاه شهید عباسپور به عنوان دانشگاه مجری معرفی شده است.

وی ذخیره سازی زیر زمینی نفت و گاز را از دیگر طرحهای کلان واگذار شده دانست و ادامه داد: این طرح به سفارش وزارت نفت از سوی شورای عتف تصویب شد و دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه محوری آن را اجرایی می کند.

مهر نوشت : باقری مقدم با بیان اینکه طرح ایجاد دانش فنی طراحی و ساخت راکتورهای هسته ای ملی با قدرت کم نیز به این کمیسیون واگذار شده است، ادامه داد: دانشگاه شهید بهشتی به عنوان دانشگاه محوری این طرح را با همکاری دانشگاه تهران اجرایی می کند.

 

دبیر کمیسیون انرژی شورای عتف با بیان اینکه برنامه های کلان مدیریتی این 9 طرح از سوی مجریان طرح تدوین شده است، ادامه داد: تفاهم نامه های همکاری برخی از طرحها چون طراحی و ساخت سیکلوترون کوچک، مدیریت یکپارچه تولید از میدان پارس جنوبی به امضا رسیده است.

 

جزئیات 9 طرح کمیسیون انرژی که از سوی دانشگاه ها اجرایی می شود

ردیف
عنوان طرح
دانشگاه مجری
دانشگاههای همکار

1
شبکه هوشمند برق ایران و پیاده سازی طرح نمونه
دانشگاه شهید عباسپور
صنعتی امیرکبیر
فردوسی مشهد

2
توسعه دانش فنی تبدیل نفت خام و باقیمانده های سنگین
پژوهشگاه شیمی
دانشگاه تهران
صنعتی امیرکبیر

3
طراحی و ساخت توربین گازی 25 مگاوات با قابلیت افزایش تا 30 مگاوات
صنعتی شریف
استفاده از پتانسیل های کشور

4
طراحی و ساخت سیکلوترون کوچک
صنعتی امیرکبیر
شهید بهشتی

5
مدیریت یکپارچه تولید از میدان گازی پارس جنوبی
امیرکبیر
 تهران
صنعتی شریف

6
طرح ذخیره سازی زیر زمینی نفت و گاز
 دانشگاهه تهران
صنعتی امیرکبیر 

7
ساخت توربین های مگاواتی توربین بادی 
فردوسی مشهد 
صنعتی شریف 

8
طراحی و ساخت راکتور های هسته ای ملی با قدرت کم 
شهید بهشتی 
دانشگاه تهران 

9
توربین گازی 200 کیلوواتی با سیستم همزمان تولید برق همزمان
دانشگاه کاشان
شهید عباسپور
صنعتی شریف


 

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=4065
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه