میهن صنعت:

شیرینی بعد از غذا، هضم کننده یا چاق کننده؟!

میهن صنعت: شاید شما هم جزء آن دسته از افرادی باشید که عادت دارند بعد از غذا شیرینی مصرف کنند و معتقدند به هضم بهتر غذا کمک می‌کند ولی این باور چقدر درست است؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، به نقل از باشگاه خبرنگاران دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه گفت: یک عادت و باور در بین بسیاری از ایرانیان وجود دارد که خوردن شیرینی بعد از غذا بویژه وعده نهار، به هضم و جذب بهتر آن کمک می‌کند، این باور پایه و اساس در عادت افراد دارد.

وی ادامه داد: در حالت طبیعی، دستگاه گوارشی غذاها را بر اساس نوع آنها، طی زمانهای متعددی هضم می کند.
بطور معمول، کربوهیدراتها و مواد قندی، سریع جذب و چربی و پروتئین‌ها دیر هضم هستند که پروتئین‌های حیوانی در مقایسه با سایر پروتئین های گیاهی زمان هضم بیشتری دارند.

دکتر بزرگمهر گفت: مصرف مواد قندی و بخصوص شیرینی‌جات بعد از غذا یک عادت است که مداومت در آن باعث چاقی و افزایش چربی به خون می‌شود.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: بهتر است افراد برای هضم سریعتر غذا، روشهای بهتری مانند پیاده‌روی و ورزش را انتخاب کنند البته انجام ورزشهای سنگین بعد غذا توصیه نمی‌شود و انجام پیاده روی بسیار مطلوب‌تر است.
لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=58376
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه