صبحانههایی که آدم را خوش اخلاق میکنند
میهن صنعت: محقق و مدرس طب اسلامی و ایرانی بر مصرف صبحانه تأکید کرد و گفت: مصرف این وعده غذایی باعث تقویت حافظه و خوش اخلاقی میشود و بهتر است با خوراکیهای مقوی مانند تخم مرغ، شیره انگور، خرما یا عسل صرف شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، حسن اکبری در گفت وگویی در مورد انواع صبحانههای مقوی و سالم از دیدگاه طب سنتی گفت: زمانی که هنگام شام غذاهای چرب آن هم به میزان زیاد مصرف می شود و سپس بدن به خواب می رود،به جز معده تمام اعضای بدن استراحت میکنند و در نتیجه هنگام صبح، معده چون مشغول هضم بوده میلی به خوردن صبحانه ندارد.
وی درباره اهمیت مصرف صبحانه گفت: مصرف صبحانه باعث تقویت دید چشم و کاهش ریزش مو می شود و فرد احساس شادابی کرده، وزن بدنش به صورت متعادل میماند و دچار چاقی نمیشود.
به نقل از فارس این متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی لیستی از انواع صبحانههای مقوی و سالم را چنین اعلام کرد:
1- ارده، دو تا سه قاشق غذا خوری + روغن زرد یا کره محلی، یک قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
2- تخم مرغ آب پز، یک عدد + کره محلی یا روغن زرد، یک قاشق غذا خوری
3- خامه یا سرشیر محلی، دو تا سه قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
4- حلیم بوقلمون یا گوسفند
5- کله پاچه
6- خاگینه با نان سنگگ
7- حلوا ارده + کره محلی گاو
8- حلوا ارده + روغن حیوانی + شیره انگور
9- املت با روغن حیوانی و فلفل سیاه و زرد چوبه
10- آش شیرازی
11- آش یزدی
12- عدسی با گلپر
13- نیمرو با تخم مرغ محلی + روغن حیوانی