کاهش فشار خون با مصرف یک ماده غذایی در صبحانه
دانشمندان دانشگاه هاروارد دریافتهاند که مصرف یک ماده غذایی در وعده صبحانه تا حد بسیار زیادی از میزان فشار خون میکاهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، تحقیقی که توسط دانشگاه هاروارد آمریکا انجام شد به این نتیجه رسیده است که خوردن یک وعده غلات به ویژه جو دوسر و پوسته سبوس برای صبحانه منجر به کاهش قابل توجه فشار خون میشود.
این مطالعه بر اساس تجربهای بیش از ۱۵ سال انجام و حدود ۱۲ هزار شرکت کننده را که بیشتر بالای ۵۰ سال بودند، شامل شده است.
در این گزارش توضیح داده شده است که تعداد زیادی از شرکت کنندگان پزشک بین ۵۰ تا ۸۶ ساله بودند و بسیاری از آنها در ابتدای آزمایش که شامل ۴ گروه بر اساس میزان غلات خورده شده برای صبحانه بود، از فشار خون بالا رنج میبردند.
کاهش فشار خون با غلات
این مطالعه نشان داد که فشار خون در افرادی که هفتهای یک بار غلات در صبحانه مصرف میکنند، ۷ درصد کاهش مییابد، در حالی که فشار خون در افرادی که بین دو تا شش وعده غلات در هفته برای صبحانه مصرف میکنند، ۱۲ درصد کاهش مییابد. افرادی که بیش از ۷ وعده غلات در هفته مصرف میکنند، حدود ۱۹ درصد فشار آنان کاهش مییابد.
تاثیر جو دوسر و پوسته سبوس بر فشار خون
بیماری های ناشی از فشار خون بالا
سبک زندگی سالم نیز شامل پرهیز از خوراکیهایی است که باعث افزایش فشار خون میشوند، مانند مصرف زیاد نمک در کنار انجام تمرینهای ورزشی منظم./باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/