خودروساز شهره به ایمنی

​ایمن ترین خودروی برقی ولوو

هدف اصلی شرکت خودروسازی ولوو، کاهش ردپای کربنی است و تا سال 2040 از لحاظ آلاینده های کربنی خنثی خواهد شد؛ یعنی کارخانه های ولوو از سال 2040 به بعد هیچ نوع آلاینده کربنی به اتمسفر انتشار نمی دهند. اما پرداختن به موضوع آلایندگی باعث نشده است که ولوو از آن چه به آن شهره شده غافل بماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»، خودروی شاسی بلند XC40 Recharge ولوو ورژن تمام برقی همان شاسی بلند کوچک ولوو XC40 است و ایمن ترین خودرویی است که تا به حال ولوو طراحی کرده و ساخته است. پیمایش این خودرو به ازای هر بار شارژ، 400 کیلومتر [249 مایل] بر اساس استانداردهای تست پیمایش اروپا است. این خودرو به دو موتور الکتریکی مجهز است که یکی برای چرخ های جلو و دیگری برای چرخ های عقب است. قدرت این شاسی بلند سوئدی 408 اسب بخار است.

نکته مهم این جا است که ولوو معماری کاملا جدید برای خودروی شاسی بلند برقی طراحی نکرده بلکه همان مهندسی اصلی برای خودروهای بنزینی XC40 برای XC40 Recharge به کار رفته است. هر چند که معماری این خودرو از همان ابتدا طوری بوده است که هم خودروهای بنزینی و هم خودروهای برقی را پشتیبانی می کند. در این ورژن برقی شاسی بلند ولوو، باتری ها زیر کف خودرو نصب می شوند. از آن جایی که این خودرو دیگر نیازی به موتور بنزینی درون سوز ندارد، فضای زیر درب موتور به فضای بار تبدیل شده است.

مالین اکهولم، رئیس ایمنی خودروهای ولوو در بیانیه ای گفته است: خودروی XC40 تمام برقی، ایمن ترین خودرویی است که تا به حال ولوو طراحی کرده و ساخته است. برای این کار بخش جلویی این خودرو نسبت به عقب آن تقویت شده است و اطراف باتری از محافظ هایی استفاده شده که مانع حادثه ناگوار شود. برای افزایش ایمنی خودرو انواعی از نرم افزارهای کمک به راننده روی داشبورد این خودرو نصب شده است که تکیه اصلی آنها روی دوربین، رادار و حسگرهای متعددی است که در این خودرو برای جلوگیری از تصادف تعبیه شده است.

ولوو ادعا کرده است که تا سال 2020 هیچ کس در خودروهای ولوو کشته یا دچار جراحت جدی نخواهد شد.

در خودروی تمامی برق XC40 Recharge یک صفحه نمایش لمسی جدیدی نصب شده که با همکاری گوگل توسعه یافته است. طراحی و تکوین این سیستم صوتی، تصویری، سرگرمی و اینترنتی 5 سال طول کشیده است. این سیستم مانند سیستم به کار رفته در تسلا، به طور خودکار آپ دیت می شود. یعنی مالکان خودرو دیگر نیاز ندارند که برای روزآمدی نرم افزارهای خودرو به نمایندگی های خدمات پس از فروش مراجعه کنند. این نرم افزارها در طول شب بدون نیاز به مراقبت به طور خودکار روزآمد می شوند. این خودروی ولوو حدود 48 هزار دلار در آمریکا بعد از محاسبه مشوق های مالیاتی فدرال به فروش می رسند.

ولوو می گوید بر اساس برنامه ردپای کربنی این کمپانی به ازای هر خودرو تا سال 2025 حدود 40 درصد کاهش خواهد یافت و تا سال 2040 ولوو از لحاظ آلاینده های کربنی خنثی خواهد شد. خنثی شدن از لحاظ کربن به معنی آن است که کارخانه های ولوو از سال 2040 به بعد هیچ نوع آلاینده کربنی به اتمسفر انتشار نمی دهند. کمپانی مرسدس بنز نیز اوایل سال 2019 اعلام کرد که تا سال 2040 از لحاظ آلاینده های کربنی خنثی خواهد شد.

ولوو از حالا برای تمامی خودروهای برقی یا هیبریدی خود از واژه Recharge در ادامه نام مدل استفاده خواهد کرد. تمامی مدل های ولوو از این به بعد ورژن برقی و هیبریدی خواهند داشت. تمامی مدل های ولوو برقی و هیبریدی تا یک سال از تسهیلات هزینه شارژ در منزل منتفع خواهند شد. تا سال 2040 نیمی از خودروهای تولید شده در ولوو، برقی خواهند بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=187577
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه