میهن صنعت:

استخراج رنگدانه از پوست بادمجان با کاربرد در صنایع غذایی کشور

میهن صنعت:محققان مرکز رشد نوآوری پارک علم و فناوری یزد موفق به استخراج و رنگدانه از پوست بادمجان با کاربرد در صنایع غذایی شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»،منطقه یزد، در سال­های اخیر، شناسایی و استخراج رنگدانه­‌های طبیعی بعنوان یک حوزه پژوهشی مهم مورد توجه محققان قرار گرفته است، دلیل اصلی توجه به رنگدانه­‌های طبیعی، اثرات زیانبار رنگدانه­‌های سنتزی است. این ترکیبات در زمینه­‌های مختلفی از جمله صنایع غذایی بسیار پر کاربرد هستند.

 

اگرچه تلاش­‌هایی در زمینه شناسایی و استخراج رنگدانه­‌های طبیعی و به طور خاص رنگدانه استخراج شده از پوست بادمجان در جهان و ایران صورت گرفته است، اما در زمینه کاربرد این رنگدانه­‌ها در صنایع غذایی گزارش­‌های کمتری در دسترس است.

 

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا  شناسایی رنگدانه­‌های استخراج شده و بررسی میزان ثبات آن­ها با روش­های تجزیه‌ای مختلف و یا طیف بینی‌های متفاوت انجام می­‌شود و در پایان کاربرد آن در صنایع غذایی بررسی می‌شود.

 

بر اساس این گزارش، دکتر معصومه طباطبایی، دکتر علی یاسینی اردکانی، پریا بازیاری و سعید امجد از اعضای مرکز رشد نوآوری پارک علم و فناوری یزد موفق به این مهم شده‌اند.

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=27786
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه