میهن صنعت:

جای خالی صبحانه را با تنقلات رنگارنگ پر نکنید

میهن صنعت: یک کارشناس ارشد روان شناسی در خراسان جنوبی گفت: والدین نباید تنقلات رنگارنگ را جایگزین صبحانه دانش‌آموزان کنند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «میهن صنعت»،مهدی صحرانورد در گفت و گویی، گفت: صبحانه یک وعده غذایی اصلی و مهم برای دانش‌آموزان و حتی بزرگسالان محسوب می­‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروزه والدین تنقلات رنگارنگ را جایگزین صبحانه دانش‌آموزان کرده­‌اند، اظهارکرد: تنقلات علاوه بر عدم تامین مواد مورد نیاز بدن کودکان باعث اثرات سوء جسمی، رشدی و ذهنی در دراز‌مدت می­‌شود.

این کارشناس ارشد روان شناسی کاهش خستگی دانش آموزان سرکلاس و افزایش گیرایی و تمرکز ‌دانش آموزان را از جمله دلایل اهمیت خوردن صبحانه عنوان کرد.

صحرانورد با اشاره به اینکه صبحانه باید مقدار انرژی کافی را داشته باشد، اظهار کرد: صبحانه باید انرژی را طوری به بدن برساند که در طول ساعت بعدی قند خون در سطوح پایدار و ثابت باقی بماند.

وی استفاده از نان به خصوص نان سبوس‌دار را یکی از بهترین گزینه­‌ها برای صبحانه بچه­‌ها عنوان کرد.

این کارشناس ارشد روان شناسی گفت: برای جلوگیری از تهیه خوراکی­‌های ناسالم از بوفه مدرسه، دانش آموزان باید همان میان وعده‌های خود را از منزل ببرند.

صحرانورد تصریح کرد: کودکان را باید به شدت از استفاده چیپس، پفک و خوراکی‌های پر چرب و شیرین بر حذر داشت.

وی ادامه داد: برای میان وعده دانش آموزان استفاده از میوه­‌ها، مغزها و نان و پنیر توصیه می­‌شود.

این کارشناس ارشد روان شناسی افزود: این میان وعده­‌ها باعث کاهش گرسنگی دانش آموزان در طول روز افزایش رشد دانش آموزان و فراگیری بهتر دروس می­‌شود.

به گزارش ایسنا صحرانورد اظهار کرد: صبحانه روزهای امتحان به دلیل افزایش استرس دانش آموزان با سایر روزها نباید تفاوت چندانی داشته باشد.

این کارشناس ارشد روان شناسی با اشاره به اینکه استفاده از خوراکی‌های شیرین باعث افت قند خون می‌شود، خاطر‌نشان کرد: د‌ر ایام امتحان استفاده از مغزها و مواد پنیر‌دار توصیه می­‌شود.

لینک کوتاه خبر: https://mihansanat.ir/?p=29182
برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه